Concurs angajare consultanți pe domeniile de Colectare de fonduri, Management Financiar și Managementul Resurselor Umane

Distribuie prietenilor:


Context: Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) este o organizație non-profit și un centru de resurse pentru organizațiile societății civile (OSC-uri) din Moldova a cărei misiune este dezvoltarea capacităților organizațiilor sectorului asociativ, public și privat pentru ca acestea să reprezinte interesele cetățenilor.

În perioada octombrie 2019 – octombrie 2021, CICO implementează proiectul „Parteneriate teritoriale durabile pentru dezvoltarea economică rurală a Republicii Moldova”, care prevede consolidarea capacităților a 32 de Asociații Obștești locale – organe responsabile ale Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) și capacitățile Rețelei Naționale LEADER din RM. Proiectul este implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer (KAS).

Poziție 1: Consultant în Colectare de Fonduri;

Poziție 2: Consultant în Management Financiar;

Poziție 3: Consultant în Managementul Resurselor Umane.

Persoanele contractate vor oferi consultanță și instruire pentru beneficiarii proiectului pe domeniile proprii de expertiză: (1) Fundraising, (2) Management Financiar și (3) Managementul Resurselor Umane, în conformitate cu necesitățile organizațiilor, condițiilor proiectului și prevederilor contractuale.

Sarcini generale:

 • Analiza rapoartelor de evaluare a beneficiarilor din cadrul proiectelor (Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova și Organelor Responsabile ale GAL-urilor);
 • Elaborarea unui Plan de intervenție pentru fiecare domeniu de expertiză;
 • Livrarea a 1-3 zile de training pe domeniul de expertiză (inclusiv elaborarea metodologiei de training);
 • Acordarea consultanței (ajustarea/elaborarea unor documente interne, consultanță în aplicarea procedurilor etc.)*

* Atribuțiile specifice vor fi discutate și stabilite împreună cu echipa de proiect.

Cerințe generale față de candidați:

 • Studii superioare în domeniul juridic, științe politice, contabilitate, economie etc.;
 • Experiență de minim 4 ani de consultanță pe domeniile indicate;
 • Experiență de lucru cu Grupurile de Acțiune Locală și cunoașterea principiilor și abordării LEADER;
 • Cunoașterea limbilor română, rusă și engleză;
 • Experiența de lucru în cadrul organizațiilor non-profit și/sau organizațiilor donatoare vor constitui un avantaj.
 • Abilități excelente de interacțiune și comunicare;
 • Responsabilitate și punctualitate.

Consultanții vor fi angajați în baza unui contract de prestări-servicii.

Durata consultanței este estimată la 15 zile lucrătoare pentru Consultantul în Managementul Financiar, 15 zile lucrătoare pentru Consultantul în Resurse Umane și 13 zile pentru Consultantul în Colectare de Fonduri.

Dosarul va conține următoarele documente:

 1. CV-ul actualizat care să evidențieze experiența relevantă postului;
 2. Scrisoare de intenție;
 3. Oferta financiară în care să fie indicat prețul pentru livrarea instruirilor (per zi) și prețul pentru o oră de consultanță.

Dosarul de aplicare poate fi completat în limbile română sau engleză și urmează a fi expediat prin e-mail la adresa de e-mail: info@management.md cu indicarea poziției pentru care se aplică cu mențiunea „Consultant Management Financiar”, „Consultant Managementul Resurselor Umane” sau „Consultant în Colectare de Fonduri”.

Data limită pentru depunerea dosarelor este: 26.05.2020.

Persoana de contact: Tudor Lazăr, Coordonator de Proiect, tel: +373 60 611 996.

Vor fi contactate doar persoanele pre-selectate.

* Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de către CICO exclusiv în scopul și procesul angajării. Aceste date nu vor fi transmise altor părți terțe fără acordul prealabil al subiectului datelor cu caracter personal.

Proiectul „Parteneriate teritoriale durabile pentru dezvoltarea economică rurală a RM”, este implementat de către Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO) în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din RM și Solidarity Fund PL în Moldova, în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer Republica Moldova. Partenerul regional de implementare al proiectului este organizația Expert-Grup.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet