Devino susținător al portalului
Become a Patron!

După o lună de la lansarea paginii unde puteți contribui pentru continuarea proiectului CIVIC.MD s-au gasit 13 persoane gata să ne susțină. În această lună ne-au vizitat 26 092 persoane.

Așteptările erau mai mari…

 

Le mulțumim susținătorilor:

Ada Dulman, Constantin Curca, Marina Grosu, AO Principii Sanatoase, Vasile Vasiliev, Liliana Samcov, Elena Spinu, Anastasia Vrancean, Olga Melnic, Maria Barbalat, Georgiana Finaru, Irina Cojocaru, Aliona Turcan

 

Ne poți susține și tu aici:

https://www.patreon.com/portalcivic

Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs de selectare a doi experțiConsiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs de selectare a doi experți care vor elabora un curriculum pentru training pe tema ”participarea eficientă a Consiliilor Locale de Tineri și a Consiliilor de Elevi în procesul de luare a deciziilor”.

Persoana/organizația selectată va fi responsabilă de:

Elaboarerea metodologiei (curriculumului) cu privire la participarea eficientă a Consiliilor Locale de Tineret și Consiliilor de Elevi în procesul de luare a deciziilor în baza bunelor practici promovate de UNICEF, ș.a.

Cerințe față de candidați:

 1. Cunoașterea sectorului de tineret din Moldova, a specificului și a legislației în domeniu;
 2. Cunoștințe solide în planificare strategică și implementare, advocacy pentru drepturile tinerilor, sustenabilitate financiară și buna guvernare;
 3. Cunoașterea practicilor UNICEF în materie de participare a copiilor și tinerilor în procesele decizionale;
 4. Experiență în elaborarea metodologiilor și modulelor de învățare pe subiecte ce țin de participare a tinerilor în procesele de luare a deciziilor;
 5. Experiența de lucru într-o organizație națională sau internațională de tineret va fi considerată un avantaj;
 6. Cunoașterea limbii române și ruse este obligatorie, iar posedarea limbii engleze reprezintă un avantaj;
 7. Constituie un avantaj și cunoașterea platformei U-Report Moldova și oportunitățile ce le oferă în procesul de participare.

Persoanele interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

 1. CV-ul aplicantului (persoanei sau/și organizației care urmează să elaboreze curriculumul);
 2. scrisoarea de motivare care va conține și o schemă a metodologiei de lucru în proces de elaborare a currciculumul;
 3. trimiteri la cercetări anterioare realizate în domeniul de referință;
 4. oferta financiară.

Dosarul de participare va fi transmis până în data 15 martie 2020, prin e-mail la cntm.corespondenta@gmail.com cu mențiunea „Expert pentru elaborarea curriculei pentru training”.

Pentru întrebări de clarificare, vă rugăm să contactați coordonatorul de proiect, Iuliana Losetchi, la adresa de e-mail iuliana.losetchi@cntm.md sau la numărul de telefon (+373) 22 23 51 75.

Author: Iuliana Losetchi

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan