Concurs de angajare - manager de proiect în cadrul proiectului „Dezvoltarea Societății Civile la Nivel Local în Republica Moldova”

Distribuie prietenilor:


Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concurs de angajare a unei persoane în poziția de manager de proiect în cadrul proiectului „Dezvoltarea Societății Civile la Nivel Local în Republica Moldova”.

Natura contractului: contract de muncă part-time (2 zile pe lună), termen determinat (20 februarie 2020 – 31 decembrie 2021).

Pentru suplinirea acestei poziții, candidații trebuie să satisfacă următoarele criterii:

  • Diplomă de licență în economie, finanțe sau alte domenii relevante;
  • Cunoașterea la nivel avansat a limbilor română, engleză și rusă;
  • Cunoaștere la nivel avansat a cadrului general de politici publice din țară și regiune;
  • Experiență pozitivă de minim 3 ani în gestionarea proiectelor, analiza și elaborarea rapoartelor narative și financiare;
  • Experiență de gestionare a proiectelor Delegației UE va constitui un avantaj;
  • Experiență de lucru în cadrul unei organizații internaționale, sectorului asociativ sau în serviciul public va constitui un avantaj.

Informația privind principalele sarcini și detalii referitor la condițiile de muncă o găsiți în termenii de referință anexați mai jos.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimită CV-ul, scrisoarea de intenție în limba engleză care să conțină datele de contact a cel puțin două persoane de referință, și o ofertă financiară cu indicarea ratei zilnice, până la data de 17 februarie 2020, ora 10.00 la adresa electronica iulia@expert-grup.org.

Selectarea candidatului/candidatei va fi făcută în baza analizei CV-urilor, scrisorilor de intenție și ofertelor financiare, urmată de un interviu. Doar candidații/tele preselectați/te vor fi contactați/te. Prin depunerea documentelor pentru funcția solicitată, candidatul/a consimte implicit verificarea de către Expert-Grup a informației furnizate de candidat/ă.

Accesați termenii de referință: Termeni de referință

Acest proiect este  finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet