Avem nevoie de tine în echipa noastră de reprezentanți medicali (mun. Bălți)

Distribuie prietenilor:


Imaginează-ți asta ... Ești agent de vânzări într-un centru de apel, care lucrează între orele 9 și 6, cinci zile pe săptămână. În fiecare zi ești blocat la masa ta, cu telefonul lipit de ureche, într-o încercare disperată de a-ți atinge ținta, fiind în același timp măcinat de stres și de șefi. Ți s-a făcut pielea de găină citind asta? Îți dorești altceva de la angajatorul tău? Atunci, NOI avem nevoie de TINE în echipa noastră de reprezentanți medicali!

Compania moldo-română Balkan Pharmaceuticals este cel mai mare producător de medicamente din Moldova. Reprezentantul medical este ambasadorul Balkan Pharmaceuticals în relațiile cu farmaciștii, doctorii, autoritățile de resort și ceilalți specialiști din domeniul ocrotirii sănătății.

Candidatul ideal este o persoană responsabilă, punctuală și perseverentă, care își dorește să se perfecționeze constant și care este un patriot al angajatorului și produselor pe care le promovează.

Pe lângă salariu motivant și suportul ferm oferit de conducere, reprezentantului medical Balkan Pharmaceuticals îi va fi oferit automobil și telefon de serviciu. Funcția presupune lucru într-o ambianță plăcută, printre oameni tineri și ambițioși, cu simțul umorului dar și al timpului și responsabilității.

În echipa noastră progresul este o stare imperativă!

Dacă:
- Îți place să vorbești cu oamenii și îi poți face să te placă reciproc;
- Știi exact ce să spui și când să o spui;
- Ești creativ și disciplinat;
- Stresul nu este mare brânză pentru tine și știi cum să-i vii de hac;
- Încă mai citești acest anunț și nu te-ai speriat de cele scrise în el;

atunci apelează-l direct pe viitorul tău șef la numărul 079378883, sau trimite CV-ul cu o scurtă scrisoare de motivare la adresa marketing@balkanpharmaceuticals.com.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet