ProEntranse solicită oferte comerciale pentru calculator de masă, notebook și imprimantă color multifuncțională



ProEntranse solicită oferte comerciale pentru calculator de masă, notebook și imprimantă color multifuncțională

Cadrul general

AO “ProEntranse” este o organizație cu impact asupra întreprinderilor mici și mijlocii, fiind o unitate de asistență şi instruire ce oferă servicii de analiză, expertiză și ghidare atât pentru mediul antreprenorial cât și pentru autorități publice locale din Republica Moldova.

ProEntranse, începând cu luna Ianuarie 2023, pe o perioadă de 6 luni, va implementa activitățile din cadrul proiectului „Transparență Decizională – Dezvoltare Locală la Vorniceni și Micleușeni!”, finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului EU4Accountability Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova  și implementat de un consorțiu format din trei organizații: Asociația Europeană pentru Democrație Locală ALDA East, European Partnership for Democracy #EPD și Organizația neguvernamentală cehă People in Need Moldova.

În această ordine de idei, pentru buna desfășurare a activităților din cadrul proiectului, ProEntranse lansează tenderul de achiziții a unui calculator de masă, notebook și a unei imprimante color multifuncționale pentru beneficiarii direcți din Micleușeni și Vorniceni:

Calculator de masă, notebook și imprimantă color cu următoarele caracteristici minime:

  • BUSINESS NOTEBOOK: 14.0″ FHD (Intel® Core™ i5-Gen 11, 8GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD, Intel Graphics, WiFi-AC/BT, 4cell, HD Webcam);
  • Imprimantă color multifuncțională: MFD Copier/Printer/Scanner, A4, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, color;
  • Calculator de masă în complet (bază, monitor, tastatură, mouse, boxe) pentru consiliul local din Micleușeni, caracteristici minime: PC: CPU Intel® Core™ i3 12-Gen, 16 GB DDR4 PC25600, M.2 NVMe SSD 512GB, Case ATX 500W, Keyboard & Mouse USB, Monitor 23.8" IPS LED VGA, HDMI, Speakers 2.0 6W RMS, wooden;

Scopul 

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie ce va prezenta oferta tehnică și de preț conform Anexei nr. 1.

Criterii de selecție a companiei:

La selectarea, iar ulterior contractarea companiei ce va livra mobilierul de birou solicitat, criteriile de mai jos vor fi considerate:

  • Experienţa companiei (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);
  • Disponibilitatea echipamentului solicitat în stocul companiei;
  • Oferta de preț;
  • Perioada de livrare a bunurilor;

Dosarul de aplicare trebuie să conțină Formularul de Aplicare (Anexa nr. 1) completat integral, cu semnătura și ștampila persoanei responsabile.

IMPORTANT: Oferta de preț nu trebuie să includă TVA (TVA 0).

Data limită de depunere a ofertelor comerciale este: 31 Martie 2023, inclusiv.

Oferta comercială cu mențiunea – Ofertă comercială pentru calculator de masă, notebook și imprimantă color multifuncțională – se va expedia prin poşta electronică proentranse@gmail.com.