Termen extins| Cerere de ofertă - Chirie spațiu cu destinație oficiu



Termen extins| Cerere de ofertă - Chirie spațiu cu destinație oficiu

Centrul Analitic Independent Expert-Grup solicită oferte pentru contractarea serviciilor de locațiune oficiu care să corespundă criteriilor minime înaintate mai jos:

Criterii tehnice și descriere

1. Suprafață

Spațiul oferit spre chirie trebuie să aibă între 150 – 200 m2. Spațiu de lucru suficient pentru cel puțin 10 birouri și o sală de ședințe.

2. Localizarea

Chișinău, sectorul Centru, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun – Mateevici și Bulgară – Toma Ciorbă.

3. Compartimentarea și amenajarea

Oficiul propus spre chirie trebuie să fie compartimentat în 3-4 încăperi destinate birourilor plus o sală de ședințe, de preferat 2 băi și o bucătărie mică. Sala de ședințe trebuie să poată acomoda cel puțin 10 persoane. Este de preferat ca spațiul propus spre chirie să nu conțină mobilier și să nu necesite reparații cosmetice sau capitale.

4. Luminozitatea, aerul condiționat și încălzirea

Oficiul trebuie să aibă instalat sistem de încălzire (propriu sau care permite controlarea temperaturii independent de restul clădirii) precum și sistem de condiționare a aerului pentru fiecare birou. Spațiul trebuie să fie bine iluminat atât în mod natural precum și artificial.

5. Comunicații

Oficiul propus spre chirie trebuie să permită conexiunea internet și telefonie.

6. Accesul în clădire

Ușa de intrare trebuie să permită instalarea sistemul de restricționare a accesului. Se va acorda preferință dacă va fi prevăzut accesul bine-amenajat pentru persoane care se deplasează cu căruciorul.

7. Parcarea

Locuri de parcare disponibile în apropiere.

8. Disponibilitatea și durata contractului de chirie

Spațiul trebuie să fie disponibil începând cu 1 mai 2023 pentru o perioadă minima de 24 luni cu posibilitatea de a extinde termenul de chirie după această data.

Pentru depunerea ofertei, părțile interesate vor transmite la procurari@expert-grup.org următorul pachet de documente până la data de 16 martie 2023, ora 19.00:

  • Formularul completat în conformitate cu Anexa 1;
  • Planul oficiului și poze reale.

Ofertele depuse vor fi valabile pentru o perioadă de cel puțin 10 zile calendaristice din data depunerii ofertei.

Criteriile de evaluare a ofertelor

Ofertele recepționate vor fi evaluate din punct de vedere tehnic prin prisma criteriilor tehnice înaintate în tabelul de mai sus, precum și cel mai mic preț oferit per m2 de chirie.

ANEXA 1

Anunțul disponibil și pe site-ul expert-grup.org: https://www.expert-grup.org/ro/procurari-si-angajari