Anunț pentru achiziționarea articolelor vestimentare pentru femei și copii refugiați din Ucraina găzduiți în raionul Ștefan Vodă



Termeni de referință pentru selectarea unui agent economic pentru achiziționarea articolelor vestimentare și încălțăminte pentru sezonul rece pentru femei și copii refugiați din Ucraina temporar găzduiți pe teritoriul raionului Ștefan Vodă

CONTEXT 

Asociaţia Obştească „Asociația Băștinașilor din satul Copceac” implementează proiectul „Solidaritatea nu are frontiere” ca parte a proiectului „Consolidarea parteneriatului public-privat pentru un răspuns eficient la criza refugiaților din Moldova”. Proiectul are drept obiectiv acordarea asistenței persoanelor  refugiate (femei și copii) prin oferirea de produse alimentare, vestimentare, de igienă, rechizite școlare, inclusiv diverse servicii de suport și de integrare a acestor persoane în comunitatea gazdă. 

În acest context, Asociaţia Obştească „Asociația Băștinașilor din satul Copceac” anunță concurs pentru selectarea unui agent economic în scopul achiziționării articolelor vestimentare si încălțăminte pentru sezonul rece, cum ar fi: scurte, veste, hanorace, fulare, pulovere, mănuși, ghete, cizme, etc. pentru adulți și copii de toate vîrstele.

Condiții de eligibilitate:

  • Persoana juridică să activeze/ să aibă puncte de vânzare pe teritoriul raionului Ștefan Vodă. 
  • Să dispună de o gamă largă de produse vestimentare și încălțăminte de iarnă pentru femei și copii de diferite vârste.

Proceduri de aplicare la concurs:

Persoanele juridice interesate vor depune dosarul pentru concurs, care va conține următoarele: 

– Oferta financiară după modelul de mai jos:

Nr.de ord

Denumirea produsului

Preț unitate TVA 0

1.

Scurta de iarnă femei

 

2.

Scurta de iarnă pentru copii

 
 

- vîrsta 1-7 ani

- vîrsta 7-14 ani

- vârsta 14-17 ani

 
 
 

3.

Încălțăminte de iarnă femei

 

4.

Încălțăminte de iarnă copii

 
 

- vîrsta 1-7 ani

- vîrsta 7-14 ani

- vârsta 14-17 ani

 
 
 

5.

Hanorace/ veste de iarna

femei

copii (vârstele indicate mai sus)

 
 
 

6.

Pulovere  de iarna femei

copii (vârstele indicate mai sus)

 

Notă: Oferta va include numele, prenumele, adresa de email și nr. de contact al persoanei responsabile.

– Certificatul de înregistrare a întreprinderii;

Criteriile de evaluare a ofertelor: 

–  Persoana juridică să activeze pe teritoriul raionului Ștefan Vodă.  

– Agentul economic să dețină în stoc suficiente articole vestimentare și încălțăminte pentru produsele specificate pentru un numar aproximativ de 140 persoane (femei si copii).

–  Oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț – calitate).

Oferta trebuie să fie ștampilată și semnată de compania ofertantă și expediată prin email oleseaandrian@gmail.com până la 4 ianuarie 2023 ora 18.00 cu titlul mesajului ”Ofertă pentru achiziția articolelor vestimentare pentru refugiați”. 

Pentru întrebări sau clarificări ne puteți contacta la emailul indicat mai sus, inclusiv la nr. de telefon 069284946 până pe data de 3 ianuarie 2023, ora 14.00. 

Doar compania selectată va fi contactată.

Asociaţia Obştească „Asociația Băștinașilor din satul Copceac” își rezervă dreptul de a solicita documente adiționale în caz de necesitate, de a organiza interviuri cu prestatorii de servicii preselectați, de a selecta mai mulți prestatori, de a nu selecta niciun prestator sau de a anula acest concurs.