Solicitare de oferte organizare eveniment



IP Centrul Republican de Asistență Psihopedagogică solicită oferte de prețuri pentru desfășurarea unui eveniment în data de 8 decembrie 2022 în format hibrid (50 persoane format fizic, 200 format online).

Oferta va include următoarele servicii:

  1. Sală de conferințe 6 ore, dotată cu echipament necesar pentru astfel de evenimente și apă*50 persoane;
  2. Difuzare live a evenimentului și asigurarea post producției pentru difuzare live; proiectare și furnizare banere de forum; asigurarea combinată live a tuturor inserțiilor video și grafice; foto;
  3. Alimentație (2 pauze de cafea, 1 prânz- meniu tip fourchette, apă plată, sticle de 0,5 l).

Oferta ștampilată și semnată trebuie să indice preţul în MDL la serviciile solicitate, cât și următoarele date: datele de contact ale companiei; persoana responsabilă și datele de contact ale acesteia; rechizitele bancare ale companiei; certificatul de înregistrare, ștampila umedă a ofertantului etc.

Ofertele vor fi calculate și prezentate cu TVA la cota 0.

Termen limită de depunere a ofertelor este 21 noiembrie 2022, ora 10.

Ofertele pot fi expediate în format electronic la adresa craprm@gmail.com

Persona de contact: Elena Nastas +37322719322

Această activitatea va fi desfășurată în cadrul Proiectului „Asistența psihologică și orientare în carieră pentru refugiați” și este realizată cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde" finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).