Cerere de oferte pentru lucrări de construcție Ref: PP5/ICIDIA/W/S/177



FONDUL DE DEZVOLTARE DURABILĂ MOLDOVA

(FDD MOLDOVA)

 

CERERE DE OFERTE

pentru lucrări de construcție

Ref: PP5/ICIDIA/W/S/177

Instituția Publică „Fondul de Dezvoltare Durabilă Moldova” invită companiile interesate, care au demonstrat experiență în efectuarea lucrărilor de construcție și instalarea echipamentelor complexe, să-şi prezinte ofertele pentru: Reabilitarea bazinului de acumulare al apei de la stația de pompare NS-5 și instalarea unui tronson de conductă pentru irigarea terenurilor din aria de deservire a SCI „Criulenii de Sus”.

Companiile interesate pot lua cunoștință cu documentația de concurs (condițiile de participare, volumele de lucrări preconizate și data conferinței pre-licitație combinată cu vizita pe teren) prin expedierea unei cereri de participare în formă liberă la adresa electronică:

Email: igor.olievschi@sda.gov.md

CC: ion.bors@sda.gov.md

Cererea va conține exprimarea interesului de participare, numărul de referință a concursului ”PP5/ICIDIA/W/S/177”, precum și denumirea completă a companiei, datele de contact a reprezentantului acesteia.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 02 septembrie, 2022, ora 12:00. Ofertele primite după acest termen nu vor fi considerate.

Articol adaugat de: Fondul de Dezvoltare Durabila Moldova
Alte articole de la acest autor: