Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova este în căutarea unei persoane fizice/juridice care va presta servicii de design la elaborarea logotipurilor pentru GAL-uri



Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova este în căutarea unei persoane fizice/juridice care va presta servicii de design la elaborarea logotipurilor pentru GAL-uri. 

Listă de livrabile:  

  1. Logotip format .AI - format vectorial; 
  2. Logotip format .PDF - prezentare la fel în format vectorial 
  3. Logotip preview în format .PNG (fundal transparent), și .JPG -fundal alb 
  4. Imaginea logotipului pentru profil facebook/Instagram (doar simbolul) - facebook.jpg  

Oferta dvs. trebuie să includă:  

  • Oferta financiară (onorariul) pentru elaborarea unui (1) logotip în lei moldovenești (MDL). Suma totală-persoane fizice, cu TVA-persoane juridice
  • CV-ul (persoane fizice) sau extrasul eliberat̆ de organele abilitate (persoane juridice).   

Procedura de aplicare:   

Persoanele fizice și juridice interesate vor transmite oferta financiară semnată, în format electronic, la adresa de e-mail achizitii@leaderin.md cu mențiunea „Servicii de elaborare a logotipurilor”.   

Termenul limită de depunere a dosarelor: 06 iulie 2022 

*Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova exclusiv în scopul și procesul achiziției serviciilor, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Aceste date nu vor fi transmise altor părți terțe fără acordul prealabil al subiectului datelor cu caracter personal.   

Rezultatul desfășurării procesului de achiziție se va comunica individual doar ofertantului selectat, pe adresa electronică indicată în ofertă.  

Persoană de contact: Diana Savciuc, diana.savciuc@leaderin.md, 069742557

Articol adaugat de: Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova