Cerere de oferta PR637768 reissue - Lucrări de alimentare cu energie electrică



Misiunea OSCE in Moldova

Titlu: : Lucrări de alimentare cu energie electrică

Număr de referința: PR637768 reissue

Procedura de achiziție: Cerere de oferta (CdO)

Termenul limita de depunere a ofertelor: 27 iunie 2022, ora 10:00 (Chisinau)

Descriere: Misiunea OSCE în Moldova invită companii eligibile să prezente oferte pentru realizarea Lucrărilor de alimentare cu energie electrică a unui punct de control din Vadul lui Voda,  în conformitate cu cerințele indicate în documentația de licitație.

Lucrările de montare este necesar să fie îndeplinite în conformitate cu normativele în vigoare „ПУЭ”, „СНиП 3.05.06-85”, “СНиП III-4-80”, “ПТБЭП”, “ПЭЭП”. Pentru montare se vor întrebuință materiale certificate pe teritoriul Republicii Moldova.

Sarcina contractată a obiectelor constituie - 20 kW, curentul - 33.3 A. (câte 10kW pentru fiecare TDG)

Tensiunea în punctul de racordare constituie - 380V. Categoria fiabilității obiectului – III.

Evidența energiei electrice este realizată prin intermediul contorului de energie electrică, electronic, care corespunde prevederilor regulamentului privind măsurarea energiei electrice în scopuri comerciale, aprobat prin Hotărârea ANRE, Nr. 382, din 02.07.2010, montat în tabloul de evidentă omologate de tip BZUM DDE-3 100A.

Conexiunile conductoarelor sunt îndeplinite prin sudare sau presare în conformitate cu ГОСТ 10434-82.

Contact: Potențialii Furnizori interesați să primească un set complet de documente sunt rugați să se adreseze Misiunii OSCE în Moldova, în formă electronică, la următoarea adresă de e-mail: sergiu.goreacioc@osce.org

Articol adaugat de: OSCE Mission to Moldova_Procurement