Servicii hoteliere - IREX Moldova



Programul Comunitatea Mea, implementat de Consiliul pentru cercetări și schimburi internaționale (AO IREX Moldova) și finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) lansează concurs de oferte pentru a selecta un prestator de servicii de cazare, alimentare și de închiriere a sălii de conferințe, pentru evenimente din cadrul Programului Comunitatea Mea. Durata contractului este de un (1) an.   

Scurtă descriere a Programului Comunitatea Mea (CM): Programul Comunitatea Mea își propune să consolideze Administrația Publică Locală pentru a deveni mai eficientă, mai transparentă și mai responsabilă față de cetățeni și pentru a consolida capacitatea administrațiilor locale să răspundă nevoilor cetățenilor. Detaliile sunt disponibile la adresa: https://www.irex.org/project/comunitatea-mea-my-community  

Termenul de depunere a ofertelor – 15 iunie 2022, ora 15:00  

Ofertele vor fi transmise pe adresa de mail vmunteanu@irex.org cu subiectul „Ofertă servicii hoteliere”  

Astfel vă rugăm să transmiteți oferta de preț conform specificațiilor de mai jos: 

Nr.  

Item  

 

Preț per unitate, Lei, TVA 0%  

1.  

Arendă sala de conferință   

Per zi  

Per jumătate de zi  

   

2.  

Cazare  

Per cameră single/ 1 noapte  

Per cameră dublă/1 noapte  

Per cameră lux/ 1 noapte  

   

3.  

Mese   

Dejun  

Pauză de cafea  

Prânz  

Cină  

  

Per persoană  

Per persoană  

Per persoană  

Per persoană  

   

Proiectele și programele implementate de către AO IREX Moldova sunt scutite de TVA cu drept de deducere, conform Hotărârii de Guvern nr. 246 din 08.04.2010. Astfel, vă rugăm să indicați tarifele fără TVA.