Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) anunță concurs de oferte pentru procurarea echipamentelor, softurilor și mijloacelor fixe

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) anunță concurs de oferte pentru procurarea echipamentelor, softurilor și mijloacelor fixe, după cum urmează:

Ofertele vor fi depuse la adresa de email: oficiu@ceda.md până la data de 31 Martie 2022, ora 23:59, indicând în titlul mesajului numărul lotului pentru care aplicați. Un furnizor poate aplica la mai multe loturi. În caz că nu dispuneți de întreaga gamă de produse dintr-un lot, puteți aplica pentru acele produse pe care le aveți din acel lot.

Echipamentele sunt procurate în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante” (CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării cu suportul financiar al Fundației “Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Ofertele care nu respectă condițiile din anunț și termenii de referință nu vor fi luate în considerație. Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 885 425 sau la adresele de e-mail: dcorcodel@ceda.md, mchirita@ceda.md.