Solicitare de oferta servicii video



Asociația Obștească DVV International Moldova și Asociația Națională a Tinerilor Istorici (ANTIM), solicită oferte de prețuri pentru realizarea unui material video (film cu durata de apr. 7-10 min. Cu participarea a 5-7 protagonițti care vor transmite un mesaj motivațional și de încurajare de a participa în cadrul unui concurs de cercetare.

Elaborarea materialului video este preconizată pentru perioada 07-18 decembrie 2021, în cadrul Proiectului Concurs istoric Dialog între generații la 30 de ani de ani de independență, ediția a III-a. Proiectul are ca scop stimularea interesului tinerilor din învățământul gimnazial și liceal pentru cercetarea și reconsiderarea istoriei locale,  care se implementează cu susținerea financiară a Ministerului German de Externe, în colaborare cu rețeaua europeană EUSTORY, instituită de către Fundația Kӧrber-Stiftung, din Hamburg, Germania.

Profilul ofertantului:

  • Experiență în elaborarea și design-ul filmelor video;
  • Experiență în montarea materialului video;
  • Dotare tehnică corespunzătoare;
  • Disponibilitate de lucru în week-end.

Modalitatea de participare la concurs:

La tender pot participa atît persoane fizice, cît și companii care prestează servicii video, montare, design.

Participanții la concurs trebuie să depună în format electronic:

  • Oferta tehnică (viziunea proprie asupra materialului video; elemente inovative și oferta financiară cu indicarea prețurilor pentru serviciile oferite);
  • CV-ul prestatorului sau CV-ul companiei. La adresa electronică: info@dvv-international.md, până la data de 6 decembrie 2021. În linia de subiect vă rugăm să indicați ”Oferta servicii video”.

DVV International și ANTIM vor analiza ofertele și vor decide asupra prestatorului selectat timp de 3 zile lucrătoare după încheierea termenului limită de depunere a ofertelor.

Articol adaugat de: Adela Scutaru-Gutu