Solicitare ofertă pentru training și simulare DEA



Solicitare ofertă de preț privind selectarea unei entități pentru efectuare training de utilizare și simulare cu defibrilatorul automat (DEA)

  1. Context

Asociația Obștească ,,EDUPAC,, implementează proiectul ”BEHAVIOUR RECHARGE OF SOCIAL RESPONSIBILITY” ca parte a Programului de granturi mici  ,,Small Grants Scheme for 2021” sub egida AMBASADEI REPUBLICII SLOVACIEI ÎN MOLDOVA, cu susținerea financiară a SLOVAK AGENCY FOR INTERNATIONAL DEVELOPMENT COOPERATION, SLOVAK AID, implementată de AO „EDUPAC” .

 Informații generale

Scopul proiectului este resetarea civică în abordarea sănătății, prin informarea, sensibilizarea și accesibilizarea societății civile în procesul acordării de prim ajutor, în special în caz de stop cardiac, contribuind la dezvoltarea spiritului civic al fiecărui cetățean că poate salva o viață, utilizînd un echipament automat de defibrilare (DEA) aflat la dispoziție.  Proiectul se implementează în 5 AMT (Asociații Medico-Teritoriale) din mun. Chișinău, prin amplasarea în cadrul fiecărei entități a cîte un defibrilator automat, la parter, fixat pe perete în cutii special amenajate.

În acest context, AO EDUPAC anunță concurs deschis pentru selectarea unei entități care va efectua un training pentru 5 lucrători medicali în baza următoarelor criterii:

  • Entitatea sau persoana să fie certificată de către American Heart Association (AHA) sau European Resuscitation Council (ERC);
  • Să dispună de spațiu pentru efectuarea trainingului și simulare;
  • Să elibereze certificat valabil pentru personalul calificat;
  • Grupul va fi disponibil pentru training în intervalul 15-30 noiembrie 2021;

 Termenul limită de prezentare a ofertei:  25 octombrie 2021, ora 18.00.

Oferta va fi depusă prin e-mail la adresa: grossu.marina@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă training DEA - EDUPAC”.

Persoanele interesate pot solicita detalii la adresa de e-mail: grossu.marina@gmail.com sau la numărul de telefon: +373 79534810

 Persoane de contact: Grosu Marina  

Articol adaugat de: INVENT Moldova