Cerere de ofertă: servicii de elaborare a unui regulament de achiziții pentru Centrul Național de Inovații Digitale în Educație “Clasa Viitorului”

Distribuie prietenilor:Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” este în căutarea unei companii/ persoane fizice care să presteze servicii de consultanță în elaborarea unui regulament/ghid de achiziții pentru facilitarea procedurilor de achiziție a serviciilor și bunurilor la CNIDE. 

Despre noi

Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” (CNIDE) este o subdiviziune a Universității Pedagogice de Stat Ion Creangă. Centrul face parte din proiectul național Clasa Viitorului, inspirat din proiectul Future Classroom Lab al organizației European Schoolnet, implementat în 34 țări. Lansat în aprilie 2019, Centrul se dezvoltă ca un actor important al procesului de modernizare și digitalizare a sistemului educațional din RM, oferind o platformă de colaborare și susținere a cadrelor didactice, pentru a stimula, facilita și eficientiza utilizarea tehnologiilor informaționale și de comunicare în instituțiile de învățământ. 

CNIDE dispune de un spațiu (cu suprafața de cca 420 m.) multifuncțional, complet renovat, deschis și flexibil, unde profesorii experimentează scenarii de predare-învățare-evaluare inovative, folosind tehnologii digitale cu impact transformativ: programare, robotică, Internetul lucrurilor (Internet of Things), cât şi echipamente care să transpună aceste tehnologii: senzori, media digitală și echipamente de fabricație. 

Centrul este nucleul strategic pentru tot sistemul educațional, și o platformă de instruire și consiliere didactică pentru școli. De asemenea, Centrul are capacitate și experiență de oferire a instruirilor în format online. 

Proiectul Clasa Viitorului este un parteneriat public-privat (PPP) dintre Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID, Guvernul Suediei, UK aid,  Fundația Orange Moldova și Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED). Partenerii de implementare ai proiectului sunt Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă, Universitatea de Stat din Tiraspol și Centrul de Informații Universitare.
Mai multe informații găsiți pe http://www.clasaviitorului.md

Activități și servicii CNIDE

  • Instruiri pentru profesori:

- în domeniul folosirii tehnologiilor și instrumentelor digitale;

- în domeniul metodologiilor pedagogice moderne;

  • Suport la implementarea instrumentelor G Suite pentru Educație;
  • Dezvoltarea conținuturilor educaționale digitale; 
  • Găzduirea evenimentelor dedicate comunității educaționale. 

Activitatea solicitată: Elaborarea Regulamentului/Ghidului de Achiziții CNIDE.

În procesul de lucru, companiei/persoanei selectate îi vor fi puse la dispoziție informațiile adiționale despre proiect, relevante pentru realizarea sarcinilor propuse. Produsele realizate vor fi consultate în procesul de elaborare cu reprezentanții Clasei Viitorului, la etape prestabilite de comun acord.

Regulamentul/Ghidul elaborat va include, dar nu se va limita la:

- Noțiuni generale;
- Procedura de procurare a bunurilor și serviciilor;
- Evidența bunurilor și serviciilor procurate;

- Proceduri de distribuire a cheltuielilor generale și administrative și a cheltuielilor operaționale;

- Conflictul de interese;

- Modele / exemple de acte;

- Dispoziții finale etc.

Termenul limită pentru aplicare este – 23.12.2020, ora 18.00.

Ofertele vor fi transmise la adresele:   [email protected], în copie [email protected]

Pentru informații suplimentare contactați: Victoria Belous, Directoare, Centrul Național de Inovații Digitale în Educație “Clasa Viitorului”: [email protected], GSM: +373/68199986

*Nota bene – va fi contactată doar compania/persona selectată.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.