Cerere de Ofertă (RFQ): RFQ-2020-090 Procurarea unui ascensor pentru pasageri în cadrul Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic din Bălți

Distribuie prietenilor:Cerere de Ofertă (RFQ): RFQ-2020-090 Procurarea unui ascensor pentru pasageri în cadrul Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic din Bălți

Proiectul de Competitivitate al USAID (aici „Proiect” sau „Proiectul de Competitivitate”), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid și implementat de către Chemonics International Inc. are scopul de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții. Proiectul va sprijini sporirea capacității locale, spiritul antreprenorial, legăturile de piață, competitivitatea, inovația și creșterea în industriile cheie pentru Proiect - vinicolă și turism, tehnologii informaționale și a comunicațiilor (TIC), și industria ușoară.

In cadrul activităților planificate, Proiectul are nevoie sa procure un ascensor de pentru facilita accesul angajaților și vizitatorilor Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic din Bălți, blocul 4 și 5 din cadrul Universității de Stat ”Alecu Russo” din Balți.

Ofertanții sunt responsabili pentru a se asigura că ofertele sunt primite de către Chemonics, în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în acest RFQ. Nerespectarea instrucțiunilor descrise în acest RFQ poate duce la descalificare ofertelor.

 Prezentarea ofertei și data limită:

Ofertele urmează a fi depuse nu mai târziu de ora 17:00, ora locală  Chișinău, 07 decembrie 2020.  Ofertele  pot  fi  expediate  la  adresa  de  email: [email protected].  

Vă rugăm să faceți referință la numărul RFQ în orice răspuns la această Cerere de Oferte. Ofertele primite după ora și data specificate vor fi considerate întârziate și vor fi luate în considerare numai la discreția Chemonics.

Întrebări:

Întrebările referitoare la cerințele tehnice sau administrative ale prezentului RFQ pot fi adresate nu mai târziu de ora 14:00, ora locală Chișinău, 02 decembrie 2020 prin email la adresa [email protected]. Întrebările trebuie să fie prezentate în scris; apelurile telefonice nu vor fi acceptate. Întrebările și cererile de clarificare -  și răspunsurile la acestea - pe care Chemonics le consideră de interes pentru alți ofertanți vor fi distribuite tuturor destinatarilor RFQ cointeresați în licitare.

Pentru detalii accesați:   https://drive.google.com/file/d/10TsOdcMnSrpqUAfwDNkNPy4KFyrnALWh/view?usp=sharing


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.