UE // Invitație la concurs prin cererea ofertelor de prețuri

Distribuie prietenilor:


UE // Invitație la concurs prin cererea ofertelor de prețuri

Asociația Obștească „Pro Comunitate Băhrinești” este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Cetățeni activi pentru apă potabilă în localitățile grupului VEST din r. Soroca”, în parteneriat cu Primariile Dărcăuți, Bădiceni, Baxani, Visoca r. Soroca.

Programul de granturi locale este acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerii proiectului pentru Regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

#DelegațiaUEînRepublicaMoldova #GIZMoldova, #ÎmpreunăMaiPuternici #EU4Moldova, #EU4CivilSocietyMD, #CSOActionMoldova, #MLPS, #DezvoltareRegionala, @GIZMoldova @procore.md

Prin prezenta, invităm agenții economici să depună oferte de prețuri pentru contractarea lucrărilor Instalarea unui turn de apa cu amenajarea teritoriului aferent și constructia unei cișmele în s. Darcauti r-nul Soroca. Valoarea estimativă a lucrărilor inclusiv Taxa pe Valoare Adăugată (TVA) la cota zero constituie 553.125 lei.

Date de contact la care puteți solicita documentația concursului (Invitația-Anunț, Formularul Standard al Documentului Unic de Achiziții European, Caietul de sarcini) și informații suplimentare: Coordonator proiect Bunescu Feodosia 069376144; email gal.luncarautului@gmail.com

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet