Cerere de ofertă procurare și livrare echipament tehnic

Distribuie prietenilor:


Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada actuală, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul de modernizare și completare a echipamentului tehnic.

În cadrul proiectului, A.O. „Media Alternativă” solicită o ofertă pentru procurare și livrare a echipamentului tehnic: trei servere fizice “database” ,“pllayuout 2”, “mediaserver”, harddiscuri si plata intrare- iesire.  Lista unităților de echipament pot fi expediate la adresa electronică: achizitii@tv8.md. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL inclusiv TVA pentru unitate cu specificațiile tehnice de rigoare.

 

Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea livrării de echipament. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 31 octombrie 2020. Doar compania selectată va fi contactată! Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

 

Criterii de calificare:

  • Companii înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (vor fi prezentate documentele de înregistrare la expedierea ofertei).

Data limită de depunere a ofertelor: 30 octombrie 2020

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  achizitii@tv8.md

Data limită de livrare a echipamentului – 07 noiembrie 2020!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet