Tender privind achiziția tehnicii de calcul, tehnicii audio-video şi a elementelor de mobilier pentru Cotidianul.TV

Distribuie prietenilor:


A. O. PEOPLE FOR FREE MEDIA organizează tender pentru achiziţionarea tehnicii de calcul, tehnicii audio-video specifice şi a elementelor de mobilier în acord cu anexele.

Proiectul urmează a fi implementat în cadrul Programului de granturi mici al Secției Cultură și Presă a Ambasadei Statelor Unite ale Americii. Programul se regăsește în lista proiectelor și programelor de asistență cu nr. 8721149910080 în baza hotărării Guvernului Nr. 1142 din 20.12.2017 „pentru aprobarea modificărilor și completărilor ce se operează în anexa nr. 1 din Hotărîrea Guvernului nr. 246 din 8 aprilie 2010”, publicat pe 29.12.2017 în Monitorul Oficial Nr. 451-463, art Nr 1270.

În conformitate cu articolul 1, „Taxe și alte Plăți”, paragraful (a) al acestui Acord: „Obiectele, bunurile și altă proprietate, inclusiv servicii, folosite sau furnizate în legătură cu programele de asistență ale Statelor Unite pot fi importate în, exportate din, sau folosite în Republica Moldova fără tarife, plăți, plăți vamale, taxe de import și alte taxe similare sau plăți, inclusiv taxe pe valoare adăugată, stabilitate de Republica Moldova sau subdiviziunile respective”.

Lista echipamentelor și caracteristicile tehnice ale acestora le găsiți în Caietul de Sarcini, atașat mai jos.

Caiet de sarcini Cotidianul by Expresiv Media, on Scribd. 

Ofertele sunt aşteptate până pe data de 23 septembrie 2020, ora 18:00.

 

 Ofertele vor fi expediate pe adresa de e-mail: cristian@cotidianul.md.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet