Cerere de ofertă procurare și livrare de echipament

Distribuie prietenilor:


CERERE DE OFERTĂ

PROCURARE ȘI LIVRARE DE ECHIPAMENT VIDEO

Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada 1 mai 2020 – 31 ianuarie 2021, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul „Broadcasting Independent News and Information”  cu suportul financiar al National Endowment for Democracy.

În cadrul proiectului, „Media Alternativă” solicită o ofertă pentru procurare și livrare de tehnicii de calcul și soft specializat (News Content Management System).  Lista unităților de echipament, inclusiv specificațiile tehnice, poate fi solicitată la adresa electronică: achizitii@tv8.md. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL inclusiv TVA pentru unitate de bun sau serviciu cu specificațiile tehnice de rigoare.

 

Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea livrării de echipament. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 20 septembrie 2020. Doar compania selectată va fi contactată! Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

 

Criterii de calificare:

  • Companii înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (vor fi prezentate documentele de înregistrare la expedierea ofertei).

Data limită de depunere a ofertelor: 20 septembrie 2020

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  achizitii@tv8.md

Data limită de livrare a echipamentului – 30 septembrie 2020!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet