Proiectul de Competitivitate din Moldova (MCP): RFQ-2020-049 Lucrări de construcții și strămutarea rețelelor inginerești exterioare

Distribuie prietenilor:


Chemonics International, prin entitatea sa locală Reprezentanța Chemonics International Corporation în Moldova (Chemonics), implementează Proiectul de Competitivitate din Moldova (MCP), finanțat  de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei și UK Aid, în baza Contractului Nr. AID-117- C-15-00001 cu USAID.  MCP își propune să sprijine strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere a exporturilor și investițiilor. Proiectul va sprijini sporirea capacității locale, spiritul antreprenorial, legăturile de piață, competitivitatea, inovarea și creșterea în industriile cheie pentru proiect - vinicolă și turism, tehnologii informaționale și a comunicațiilor (TIC), și industria ușoară.

Unul dintre obiectivele Proiectului de Competitivitate din Moldova este sporirea competitivității economice în Republica Moldova prin dezvoltarea competențelor în domeniul IT și al industriilor creative, dezvoltarea forței de muncă și a antreprenorialului. Pornind de la acest obiectiv, Proiectul își propune crearea unui Centru de Producție Media Digitală (în continuare „Centru”) în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Centrul va promova colaborarea între serviciile creative și media, prin intermediul unui parteneriat cu programele media din Moldova finanțate de USAID și Ambasada SUA. Centrul de producție media va servi drept bază pentru media digitală și industria de divertisment din Republica Moldova și va acționa ca bază pentru lansarea potențialului de export digital al țării. Acesta va găzdui un pavilion de producție video și audio de ultimă generație, echipamente pre- și post-producție performante, precum și spațiu accesibil pentru socializare/networking, co-working și învățare pentru a crea o comunitate și va stimula colaborarea între companiile din domeniul media digitală, universități și comunitatea de producție media din Moldova.

Centrul va fi dezvoltat pe teritoriul campusului Universității de Stat din Moldova de pe strada Alexei Mateevici 60, în incinta Blocului Nr. 4 al Universității de Stat.

Scopul acestei RFQ este de a solicita ofertele pentru executarea lucrărilor de construcții și strămutarea rețelelor inginerești exterioare.

Ofertanții sunt responsabili să se asigure de recepționarea ofertelor lor de către Chemonics în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în prezenta RFQ. Nerespectarea instrucțiunilor descrise în prezenta RFQ poate atrage după sine descalificarea ofertei.

Termenul limită pentru prezentarea Ofertelor și Protocolul: Ofertele vor fi recepționate nu mai târziu de 12.00 ora locală Chișinău, la 06 iulie 2020, prin intermediul poștei electronice. Ofertele vor fi expediate la adresa procurement@chemonics.md.

Întrebări: Întrebările referitoare la cerințele tehnice sau administrative indicate în prezenta RFQ pot fi depuse nu mai târziu de 29 iunie 2020  la  ora 12.00  prin intermediul poștei electronice  la următoarea adresă: procurement@chemonics.md.

 Conferința obligatorie a ofertanților și vizita în teren

Pentru a le acorda ofertanților posibilitatea de a adresa întrebări și de a afla mai multe despre teren și sfera lucrărilor descrise în prezentul document, va fi organizată o conferință obligatorie a ofertanților și o vizită în teren, la adresa: str. Alexei Mateevici 60, Chișinău, pe data de 25 iunie 2020 la ora 11.30, ora locală din Chișinău.

Vă rugăm să vă confirmați participarea prin intermediul poștei electronice la adresa procurement@chemonics.md până la 22 iunie 2020, ora locală din Chișinău. Numărul RFQ trebui inclus în linia de subiect a mesajului electronic. Confirmarea respectivă va trebui să conțină numele complet și datele de contact ale tuturor participanților.

Cererea de oferte completă, precum și anexele le puteți  accesa aici: https://drive.google.com/drive/folders/1qdCBpJosPO-ZutDzpBIuThaztAGPdqaZ?usp=sharing


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet