AO EcoVisio anunță tender pentru plantarea fâșiilor riverane

Distribuie prietenilor:


AO EcoVisio anunță tender pentru plantarea fâșiilor riverane din bazinul râului Ciulucul Mic

AO ”EcoVisio” este implementator al proiectului ”Asigurarea continuității măsurilor de protecție și restabilire ecologică a râului Ciulucul Mic” din cadrul Programul de suport II (granturi) pentru proiecte mici oferite ONG-urilor întru susținerea comitetelor sub-bazinale din Republica Moldova „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din RM”, finanțat de către SDC și ADA.

În cadrul acestui proiect, AO EcoVisio solicită oferte pentru plantarea fâșiilor riverane din bazinul râului Ciulucul Mic în cadrul Primăriei Telenești.

Se preconizează crearea plantarea fâșiilor riverane pe o suprafață de 5,13 ha (împărțite în 11 sectoare), cu următoarele indicații tehnologice:

  1. Pregătirea solului mecanizat, termenul de creştere - 5 ani, inclinarea terenurilor <10 grade, sol mijlociu, îmburuienat mijlociu.
  2. Efectuarea schemei pentru plantare 3,0 x 0,7 m. La 1 ha 4800 bucăți de material saditor.
  3. Plantarea manual.

Lucrarile sunt planificate sa inceapa in luna Iulie 2020.

Proiectului i se atribuie cota 0% a TVA pentru mărfurile și serviciile destinate acestuia în baza HG 246 din 08.04.2010.

Ofertele sunt așteptate în variantă electronică la adresa de email procurement@ecovisio.org până pe data de 30 iunie 2020, ora 18:00. Vor fi luate în considerație și ofertele incomplete.

Pentru a obtine termenii de refinta cu toate detaliile necesare, sunteți invitați să o contactați pe Gabriela Isac, coordonatoarea proiectului, la adresa de email gabriela@ecovisio.org


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet