Termenul limită prelungit pentru depunerea ofertelor - Reabilitarea drumului local în satul Ciorești, raionul Nisporeni

Distribuie prietenilor:


Numărul de identificare al acestei licitații este: FY20-CM-CIO (01)

Data Lansării: 30 aprilie 2020, orele 17:00 (GMT+2:00)

Data limită pentru primirea ofertei: 10:00, ORA LOCALĂ DIN CHIȘINĂU, 22 IUNIE 2020. Vă rugăm să consultați Buletinul de Achiziții nr. 1 pentru mai multe informații.

Categoria: lucrări de construcție

Programul Comunitatea Mea, un program administrat de Consiliul pentru cercetări și schimburi internaționale (IREX) și finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională invită contractori competenți și experimentați să participe la reabilitarea drumului local în satul Ciorești, raionul Nisporeni.

Caietul de sarcini: Proiectul presupune reabilitarea drumurilor locale în localitatea Ciorești, cu o lungime de 2.7 km, inclusiv betonarea unui sector de 168 m. Perioada estimată pentru finalizarea lucrărilor este de maximum șase (6) luni. Informații tehnice detaliate, inclusiv specificații și desene sunt furnizate mai jos.

Valoare proiectului:  1,029,642 MDL  conform estimării proiectantului. Suma a fost calculată aplicând taxa pe valoarea adăugată (TVA) la cota zero (0%). În niciun caz, IREX nu va lua în considerare propunerile care sunt cu 5% peste valoarea estimată a proiectului.

Termenul de depunere al Ofertelor (timpul menționat este ora locală, Chișinău): 

  • Ofertanții interesați trebuie să se înregistreze până la orele prin completarea Formularului de Înregistrare și trimiterea acestuia la adresa tender.cm.md@irex.org TERMENUL LIMITĂ PRELUNGIT PENTRU ÎNREGISTRAREA LA LICITAȚIE ESTE 17:00, ORA LOCALĂ DIN CHIȘINĂU, 11 IUNIE 2020. Vă rugăm să consultați Buletinul de Achiziții nr. 1 pentru mai multe informații.
  • IREX nu va organiza o vizită la amplasamentul lucrărilor de construcție la Ciorești. Ofertanții interesați sunt însă încurajați să viziteze locația pe cont propriu, dacă se consideră necesar, și să inspecteze amplasamentul lucrării proiectului, așa cum este detaliat pe desene. Locația precisă a drumurilor ce urmează a fi reconstruite poate fi identificată în desene.

  • Dacă Ofertanții au întrebări sau clarificări, aceștia le pot trimite la adresa de email tender.cm.md@irex.org indicând numărul licitației în subiect; TERMENUL PRELUNGIT PENTRU DEPUNEREA SOLICITĂRILOR DE CLARIFICARE ESTE 17:00, 13 IUNIE 2020.
  • IREX va răspunde în scris oricărei solicitări de clarificare, cu condiția ca această solicitare să fie primită cel târziu la orele 17:00, 13 IUNIE 2020, TERMENUL PRELUNGIT PENTRU DEPUNEREA SOLICITĂRILOR DE CLARIFICARE.
  • TERMENUL LIMITĂ PRELUNGIT PENTRU DEPUNEREA OFERTELOR ESTE 10:00, ORA LOCALĂ DIN CHIȘINĂU, 22 IUNIE 2020. Vă rugăm să consultați Buletinul de Achiziții nr. 1 pentru mai multe informații. Ofertele primite după termenul limită, precum și Ofertele incomplete nu vor fi luate în considerare.

Depunerea ofertelor: Ofertele pot fi  doar în format electronic. Ofertele primite prin fax vor fi respinse. Ofertele financiare se fac în MDL (lei moldovenești). Informații detaliate privind depunerea ofertelor sunt prezentate în Caietul de Sarcini. Nu este admisă contestarea deciziei de atribuire a contractului.

  1. Documentele / propunerile de ofertă trimise electronic trebuie adresate la următoarea adresă de e-mail: tender.cm.md@irex.org nu mai târziu de termenul limită menționat mai sus. Dacă fișierele electronice au o mărime prea mare, Ofertantul poate depune Oferta Tehnică și Financiară salvând fișierele pe una dintre platformele de partajare a fișierelor precum Google Drive, OneDrive, DropBox etc și trimitând un link la tender.cm.md@irex.org
  1. IMPORTANT: Pentru ofertele depuse în format electronic, pentru a asigura secretul ofertei financiare, vă rugăm să arhivați oferta financiară într-un fișier ZIP criptat cu parolă. NU TRIMITEȚI PAROLA împreună cu pachetul de documente, transmis electronic. Salvați parola într-un mod sigur și transmiteți-o într-un fișier zip separat. Parola va fi solicitată de IREX pentru ofertele tehnice calificate după ce evaluarea tehnică va fi finalizată și s-au efectuat înregistrările finale ale scorului tehnic. În cazul ofertelor financiare care nu au fost protejate prin parolă, IREX le va lua în considerare și va proteja secretul acestora, dar cel puțin 1 (una) persoană din IREX va putea accesa fișierul și acest lucru va fi considerat acceptabil de către ofertant.

Garanția bancară pentru ofertă: Ofertantul trebuie să furnizeze, ca parte a ofertei sale, o garanție bancară pentru ofertă în valoarea de 2% din valoare proiectului menționată mai sus. Detalii sunt oferite în Caietul de Sarcini.

Evaluarea ofertelor: IREX va lua în considerare combinația de scor tehnic și financiar cu un în proporție de 50-50. Criteriile și formulele detaliate sunt prezentate în Caietul de Sarcini.

Pentru mai multe informații cu privire la această licitație, vă rugăm să accesați: https://tender.md.irex.org/ro/info 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet