UNDP Moldova: Concurs de selectare a unei companii pentru executarea lucrărilor de renovare a Parcului Central ”Grigore Vieru” din municipiul CAHUL, în cadrul programului ”EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea E

Distribuie prietenilor:


 Parcul Central ”Grigore Vieru” din municipiul Cahul va fi renovat cu asistența Uniunii Europene

A fost lansat concursul de selectare a companiei pentru executarea lucrărilor

18 mai 2020 -- Programul „EU4Moldova:Regiuni-cheie” a lansat concursul de selectare a unei companii pentru a efectua lucrări de renovare a Parcului Central „Grigore Vieru” din Cahul. Lucrările vor fi realizate cu asistenţa financiară a Uniunii Europene, în cadrul Programului ”EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD, UNICEF Moldova.

Condițiile tenderului sunt publicate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2049/

Dosarul poate fi depus doar în formă on-line până pe 8 iunie 2020. Doritorii de a participa la concurs sunt invitați să se înregistreze din timp în sistemul e-tendering pentru a putea primi informații actualizate despre eventualele modificări ale condițiilor concursului.

Parcul Central „Grigore Vieru” are o suprafaţă totală de 6 hectare şi este un nod de conexiune a centrului cu alte sectoare din municipiu. Pe teritoriul parcului se află Catedrala „Sfântul Mihail şi Gavriil”, monumentul lui Ioan Vodă cel Cumplit, bustul lui Grigore Vieru, iar în imediata vecinătate a parcului este clădirea Teatrului „Bogdan Petriceicu Haşdeu” şi Muzeul Ținutului Cahul.

Lucrările de modernizare a parcului vor implica următoarele: pavarea şi iluminarea aleilor, plantarea de arbori decorativi, crearea sistemului de irigare şi instalarea mobilierului urban.

Această activitate se înscrie în eforturile Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie” de a contribui la reconstrucția și înfrumusețarea centrelor urbane Cahul și Ungheni.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2025) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor noi oportunităţi şi o calitate mai bună a vieții.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet