UNDP Moldova: Concurs de selectare a unei companii pentru executarea lucrărilor de renovare a Parcului Central ”Grigore Vieru” din municipiul CAHUL, în cadrul programului ”EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea E

Distribuie prietenilor:


 Parcul Central ”Grigore Vieru” din municipiul Cahul va fi renovat cu asistența Uniunii Europene

A fost lansat concursul de selectare a companiei pentru executarea lucrărilor

18 mai 2020 -- Programul „EU4Moldova:Regiuni-cheie” a lansat concursul de selectare a unei companii pentru a efectua lucrări de renovare a Parcului Central „Grigore Vieru” din Cahul. Lucrările vor fi realizate cu asistenţa financiară a Uniunii Europene, în cadrul Programului ”EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD, UNICEF Moldova.

Condițiile tenderului sunt publicate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2049/

Dosarul poate fi depus doar în formă on-line până pe 8 iunie 2020. Doritorii de a participa la concurs sunt invitați să se înregistreze din timp în sistemul e-tendering pentru a putea primi informații actualizate despre eventualele modificări ale condițiilor concursului.

Parcul Central „Grigore Vieru” are o suprafaţă totală de 6 hectare şi este un nod de conexiune a centrului cu alte sectoare din municipiu. Pe teritoriul parcului se află Catedrala „Sfântul Mihail şi Gavriil”, monumentul lui Ioan Vodă cel Cumplit, bustul lui Grigore Vieru, iar în imediata vecinătate a parcului este clădirea Teatrului „Bogdan Petriceicu Haşdeu” şi Muzeul Ținutului Cahul.

Lucrările de modernizare a parcului vor implica următoarele: pavarea şi iluminarea aleilor, plantarea de arbori decorativi, crearea sistemului de irigare şi instalarea mobilierului urban.

Această activitate se înscrie în eforturile Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie” de a contribui la reconstrucția și înfrumusețarea centrelor urbane Cahul și Ungheni.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2025) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor noi oportunităţi şi o calitate mai bună a vieții.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet