Devino susținător al portalului
Become a Patron!

După o lună de la lansarea paginii unde puteți contribui pentru continuarea proiectului CIVIC.MD s-au gasit 13 persoane gata să ne susțină. În această lună ne-au vizitat 26 092 persoane.

Așteptările erau mai mari…

 

Le mulțumim susținătorilor:

Ada Dulman, Constantin Curca, Marina Grosu, AO Principii Sanatoase, Vasile Vasiliev, Liliana Samcov, Elena Spinu, Anastasia Vrancean, Olga Melnic, Maria Barbalat, Georgiana Finaru, Irina Cojocaru, Aliona Turcan

 

Ne poți susține și tu aici:

https://www.patreon.com/portalcivic

Lucrări de construcție pentru proiectul de dezvoltare comunitară - Renovarea sistemului de iluminat public în satul Valea Perjei, raionul TaracliaNumărul de identificare al acestei licitații este: FY20-CM-VP (02) 

Data Lansării: 30 aprilie 2020, orele 17:00 (GMT+2:00) 

Data limită pentru primirea ofertei: 05 iunie 2020, orele 10:00 (GMT+2:00) 

Categoria: lucrări de construcție 

Programul Comunitatea Mea, un program administrat de Consiliul pentru cercetări și schimburi internaționale (IREX) și finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), invită contractori competenți și experimentați să participe la construcția / renovarea sistemului de iluminat public în satul Valea Perjei, raionul Taraclia. 

Caietul de sarcini: Acest proiect va presupune renovarea sistemului de iluminat stradal, constând în renovarea / extinderea cu 9,3 km a sistemului de iluminat și instalarea a 348 corpuri de iluminat (tip LED, 50W), 9,3 km de cabluri, 26 stâlpi de iluminat. Perioada estimată pentru finalizarea lucrărilor este de maximum șase (6) luni. Informații tehnice detaliate, inclusiv specificații și desene sunt furnizate mai jos. 

Valoare proiectului:  1,021,367 MDL  conform estimării proiectantului. Suma a fost calculată aplicând taxa pe valoarea adăugată (TVA) la cota zero (0%). În niciun caz, IREX nu va lua în considerare propunerile care sunt cu 5% peste valoarea estimată a proiectului. 

Termenul de depunere a Ofertelor (timpul menționat este ora locală, Chișinău):   

  • Ofertanții interesați trebuie să se înregistreze până la orele 17:00, 21 mai 2020 prin completarea Formularului de Înregistrare și trimiterea acestuia la adresa tender.cm.md@irex.org 
  • IREX nu va organiza o vizită la amplasamentul lucrărilor de construcție la Valea Perjei. Ofertanții interesați sunt însă încurajați să viziteze locația pe cont propriu, dacă se consideră necesar, și să inspecteze amplasamentul lucrării proiectului, așa cum este detaliat pe desene. Locația precisă a sistemului de iluminat stradal care trebuie instalat poate fi identificată în desene. 
  • Dacă Ofertanții au întrebări sau clarificări, aceștia le pot trimite la adresa de email tender.cm.md@irex.org până la orele 17:00, 22 mai 2020, indicând numărul licitației în subiect; 
  • IREX va răspunde în scris oricărei solicitări de clarificare, cu condiția ca această solicitare să fie primită cel târziu la orele 17:00, 22 mai 2020
  • Ofertele trebuie primite de către IREX cel târziu până la orele 10:00, 05 iunie 2020. Ofertele primite după termenul limită, precum și Ofertele incomplete nu vor fi luate în considerare. 

Depunerea ofertelor: Ofertele pot fi  doar în format electronic. Ofertele primite prin fax vor fi respinse. Ofertele financiare se fac în MDL (lei moldovenești). Informații detaliate privind depunerea ofertelor sunt prezentate în Caietul de Sarcini. Nu este admisă contestarea deciziei de atribuire a contractului. 

  1. Documentele / propunerile de ofertă trimise electronic trebuie adresate la următoarea adresă de e-mail: tender.cm.md@irex.org nu mai târziu de termenul limită menționat mai sus. Dacă fișierele electronice au o mărime prea mare, Ofertantul poate depune Oferta Tehnică și Financiară salvând fișierele pe una dintre platformele de partajare a fișierelor precum Google Drive, OneDrive, DropBox etc și trimitând un link la tender.cm.md@irex.org
  2. IMPORTANT: Pentru ofertele depuse în format electronic, pentru a asigura secretul ofertei financiare, vă rugăm să arhivați oferta financiară într-un fișier ZIP criptat cu parolă. NU TRIMITEȚI PAROLA împreună cu pachetul de documente, transmis electronic. Salvați parola într-un mod sigur și transmiteți-o într-un fișier zip separat.  Parola va fi solicitată de IREX pentru ofertele tehnice calificate după ce evaluarea tehnică va fi finalizată și s-au efectuat înregistrările finale ale scorului tehnic. În cazul ofertelor financiare care nu au fost protejate prin parolă, IREX le va lua în considerare și va proteja secretul acestora, dar cel puțin 1 (una) persoană din IREX va putea accesa fișierul și acest lucru va fi considerat acceptabil de către ofertant. 

Garanția bancară pentru ofertă: Ofertantul trebuie să furnizeze, ca parte a ofertei sale, o garanție bancară pentru ofertă în valoarea de 2% din valoare proiectului menționată mai sus. Detalii sunt oferite în Caietul de Sarcini. 

Evaluarea ofertelor: IREX va lua în considerare combinația de scor tehnic și financiar cu un în proporție de 50-50. Criteriile și formulele detaliate sunt prezentate în Caietul de Sarcini. 

Pentru mai multe informații cu privire la această licitație, vă rugăm să accesați: https://tender.md.irex.org/ro/info 

 

Prin participarea la această licitație, Ofertantul este de acord și acceptă toate condițiile și regulile, enumerate în Documentele de licitație. Ofertanții suportă toate costurile asociate pregătirii și depunerii ofertelor și negocierii contractului. Programul Comunitatea Mea nu va fi în niciun caz responsabil pentru aceste costuri, indiferent de desfășurarea sau rezultatul licitației. Participarea ofertanților la această licitație nu va genera nicio obligație pentru IREX față de niciun ofertant. Comunitatea Mea își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă care nu respectă cerințele documentelor de licitație sau de a anula întregul proces de licitație și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără să poarte răspundere față de vreun ofertant. Toate datele cu caracter personal sunt destinate utilizării interne a IREX, iar confidențialitatea este garantată. 

 


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan