Asociația Patronală „Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică – MOVCA” solicită oferte pentru crearea videourilor de instruire

Distribuie prietenilor:


Context: MOVCA este o organizație neguvernamentală, asociație de membri, care pledează pentru agricultura ecologică și produse agroalimentare ecologice în Republica Moldova. Membrii Asociației sunt: fermieri ecologici și/sau în conversie, procesatori, distribuitori, importatori, exportatori, consultanți, vânzători, consumatori, etc.

În cadrul acestui concurs, urmează a fi selectat un prestator de servicii, care va realiza o serie de videouri de instruire pentru platforma online de E-learning în agricultura ecologică. Proiectul este implementat cu suportul financiar al Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF) și Programului USAID „Farmer-to-Farmer” implementat de CNFA Moldova.

Despre proiect:

Proiectul are drept scop popuarizarea aplicării mijlocacelor agricole inofensive și prietenoase mediului. Acesta va fi atins prin crearea modulelor tematice și plasarea lor pe Platforma de instruire online. Fiecare curs va fi compus din partea vizuală – video informativ, suport teoretic – material tematic, linkuri utile către alte surse disponibile.

Despre video:

Fiecare videoclip HD creat va avea durata între 7-15 minute, în dependență de tematica cursului. Scenariul și conținutul videoului vor fi elaborate de comun acord cu expertul și echipa de implementare a proiectului și vor avea un caracter informativ.

Persoana/compania selectată va contura scenariul împreună cu echipa de implementare a proiectului, va realiza filmările propriu-zise, post-producția spotului; livrarea spotului în termenul stabilit.

Urmărim ca aceste videouri să fie baza unei colaborări de lungă durată cu unul sau mai mulți dintre realizatorii selectați.

Cum aplicați:

Scrieți-ne un email la info@movca.org cu descrierea experienței pe care o aveți în producția video, anexați linkuri la materialul realizat. Prezentați o ofertă de preț pentru realizarea sarcinei descrise care va conține prețul total per 1 video și pentru 13 videouri.

Vă rugăm să ne trimiteți acest email nu mai târziu de 5 mai 2020.

Pentru întrebări adiționale puteți expedia un email către Natalia Papuc, director executiv al Asociației, email: info@movca.org.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet