API angajează companie specializată în elaborarea și promovarea GIF-urilor

Distribuie prietenilor:


Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs deschis pentru selectarea unei companii specializate în elaborarea și promovarea imaginilor de format GIF. Compania va fi angajată pentru elaborarea și promovarea GIF-urilor la tema asistenței UE în procesul de mobilizare și implicare a cetățenilor în dezvoltarea sustenabilă și modernizarea serviciilor publice în următoarele domenii: aprovizionare cu apă și canalizare (AAC), managementul deșeurilor solide (MDS), eficiență energetică (EE) și protecția mediului în regiunile Republicii Moldova.

Compania selectată va realiza 12 GIF-uri (în limbile română și rusă), care vor conține mesaje privind:

  • sensibilizarea cetățenilor cu privire la problemele de dezvoltare durabilă, inclusiv din domeniile AAC, MDS și EE și impactul acestora asupra schimbărilor climatice;
  • informarea cetăţenilor despre drepturile/obligaţiile lor în calitate de consumatori de servicii publice locale (abonarea și plata pentru servicii publice, înțelegerea scopului tarifelor pentru acoperirea costurilor de furnizare a serviciilor, descurajarea acțiunilor, precum: conexiunile ilegale la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare, manipularea contoarelor/deversarea apelor uzate și depozitarea deșeurilor în locuri neautorizate);
  • promovarea parteneriatului durabil dintre autoritățile publice locale şi cetăţeni în procesul de îmbunătăţire a serviciilor publice şi de implicare a comunităţilor în procesul decizional legat de investiţiile locale (planificarea şi monitorizarea participativă a infrastructurii publice şi serviciilor publice locale).

Compania selectată va asigura promovarea eficientă a GIF-urilor pe diverse platforme on-line/media (portaluri, site-uri etc.) locale și naționale, de limbă română și rusă. GIF-urile vor fi realizate într-un limbaj simplu și atractiv pentru diferite categorii de public, în baza unor mesaje elaborate de un expert angajat de API.

Cerințe de eligibilitate pentru compania executoare:

  • să fie persoană juridică rezidentă în R. Moldova și să aibă experiență relevantă de cel puțin 2 ani;
  • să prezinte exemple ale unor lucrări similare, elaborate anterior;
  • să dispună de personal calificat în realizarea angajamentelor;
  • să ofere o scrisoare de garanție, prin care asigură că va fi flexibilă în procesul de colaborare și de executare a sarcinilor, va avea o abordare creativă, iar eventualele solicitări venite din partea API de modificare/adaptare a sarcinilor convenite inițial vor fi analizate, eventual îmbunătățite și oferite soluții tehnice pentru realizarea acestora;
  • să confirme dotarea cu echipament necesar pentru realizarea angajamentelor;
  • să manifeste originalitate, atitudine pro-activă, viziune de ansamblu.

În procesul de selectare a companiei va fi apreciată atitudinea originală și creativă în elaborarea și promovarea cu impact a GIF-urilor la nivel local.

Compania selectată va trebui să asigure executarea serviciilor de realizare/promovare a GIF-urilor, conform unui calendar convenit cu API. Primul GIF urmează a fi lansat cel târziu la începutul lunii iunie 2020. Termenii de referință pot fi accesați aici.

Data limită de prezentare a dosarelor: 1 mai 2020, ora 18:00.

Dosarele pot fi expediate prin e-mail – cristina.bobirca@api.md     

Doar companiile pre-selectate vor fi contactate și invitate să facă o prezentare a propunerilor lor privind producerea și promovarea GIF-urilor.

Pentru informații suplimentare: e-mail cristina.bobirca@api.md (persoană de contact – Cristina Bobîrcă).

Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de către Uniunea Europeană și este implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API). 


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet