EcoVisio anunta tender pentru crearea și lansarea unei platforme online

Distribuie prietenilor:


Informații generale

Cu scopul de a susține producătorii locali, ecologici și sociali, EcoVisio anunță apelul pentru crearea și lansarea unei platforme online pentru promovarea acestora și facilitarea accesării produselor lor de către consumatorii existenți și potențiali.

EcoVisio este un ONG care își dedică efortul pentru realizarea treptată a întregului potențial al Moldovei și al vecinătății sale ca regiune model pentru dezvoltare durabilă. Noi derulăm programe educaționale și de dezvoltare a abilităților pentru antreprenori, creăm și pledăm pentru exemple viabile de inovații ecologice și sociale și stimulăm cooperarea și schimb de experiență pentru dezvoltarea rețelelor.

Ariile principale de lucru și interes: agricultură ecologică, transport, eficiență energetică, energie regenerabilă, consumul conștient și educația pentru dezvoltare durabilă, antreprenoriat social și economie verde, dezvoltare urbană/rurală, gestionarea deșeurilor și energiei.

Obiective

Prezenta cerere de ofertă vizează achiziția de servicii pentru crearea unei platforme online pentru antreprenori sociali locali sub forma unui site de tip multi-vendor marketplace. Termenul de realizare a site-ului este de 3 luni după semnarea contractului de prestare servicii. Oferta trebuie să includă oferta financiară detaliată și oferta tehnică. Sunt invitați să prezinte oferte atât persoane juridice, cât și persoane fizice, care dețin expertiză în domeniu.

Oferta tehnică va conține următoarele:

 1. Date despre aplicant: companie (denumirea, adresa poștală, datele bancare, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă de proiect) sau CV-ul persoanei fizice aplicante la proiect (cu menționarea și detalierea proiectelor realizate); 
 2. Conceptul general de realizare a site-ului prezentat pe maxim 5 pagini;
 3. Oferta financiară în Euro;
 4. Portofoliul lucrărilor elaborate în ultimii 3 ani;
 5. Analiza integrării informației de pe o platformă existentă (iarmareco.md) pe platforma nou creată;
 6. Condițiile tehnice pentru hosting;
 7. Termenii de execuție (cu calendarul activităților inclus), cu respectarea termenului limită august 2020.

Livrabile:

 • Site-ul creat de la zero cu un aspect grafic atractiv, interactiv, ușor de utilizat, mobile first, desktop friendly

* Exemplele de site-uri și concepte similare: https://comenzi.md; www.ecofooduae.com; madein.md; www.natur.md; www.fromtheheart.shop; www.5fructe.ro; www.thefoodassembly.com; www.ecoroots.us; www.earthhero.com; www.lifewithoutplastic.com; www.earthbits.com; www.mayulaecolife.com; www.biome.com.au; https://ggg.md/ro/shop; https://autenticro.eu/

 • Site-ul completat cu conținutul necesar
 • Site-ul permite înregistrarea autonomă a producătorilor și actualizarea informațiilor generale și completarea gamei de produse, cu acordul EcoVisio
 • Site-ul permite comunicarea directă între producători și consumatori, prin intermediul diferitor canale de comunicare populare (Messenger, Viber, Whatsapp, SMS etc.) 
 • Site-ul asigură posibilitatea apelării directe a producătorilor prezenți pe site de către consumator printr-un singur click pe numărul de telefon afișat în profilul personal al producătorului;
 • Site-ul include o gamă largă de filtre de căutare (categorii produse, denumiri produse, branduri, preț, localizare etc.)
 • Site-ul include funcția de căutare 
 • Site-ul include opțiunea de evaluare și recenzie a produselor 
 • Site-ul oferă opțiunea de vizualizare rapidă (quick view) a produselor
 • Site-ul asigură posibilitatea conectării profilului fiecărui producător cu pagina corporativă a acestuia de pe platforme de socializare (facebook, instagram)
 • În meniul site-ului este integrat un buton pentru evenimentul anual IarmarEco, cu posibilitatea plasării descrierii, programului și hărții evenimentului și a informațiilor de pe site-ul existent www.iarmareco.md
 • Site cu un design accesibil la majoritatea browserelor populare 
 • Site-ul asigură posibilitatea de a încorpora toate platformele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube etc.)
 • Opțiunea la site Google Translate din română și rusă în cel puțin franceză și engleză
 • Sistemul de administrare a conținutului (CMS) permite actualizarea informațiilor de către personalul administrativ fără abilități de dezvoltare web specializate
 • Un manual de utilizare pentru ca personalul de asistență și administratorii de sistem să poată încărca informațiile/conținutul pe site, întreține și administra sistemul
 • Asistență și întreținere: asistență administrativă și tehnică, control de calitate a funcționării site-ului pentru o perioadă de 12 luni.

Criteriile de selecție

 • Experiența de realizare a site-urilor și portofoliul companiei;
 • Oferta financiară în Euro;
 • Va constitui un avantaj - în oferta tehnică un manual de utilizare cu un video inclus.

Depunere a ofertelor

Ofertele trebuie să fie datate, semnate și ștampilate de compania ofertantă și expediate prin poșta electronică către adresa procurement@ecovisio.org, până la data de 21 aprilie 2020.

Notă! Ofertele incomplete și / sau întârziate nu vor fi luate în considerație.

Evaluarea ofertelor 

Evaluarea ofertelor se va efectua în 2 etape: 

 1. La prima etapă, Ofertele vor fi analizate sub aspectul corespunderii cu cerințele stipulate în anunț. Criterii de selecție a ofertelor: calificarea ofertantului; experiență relevantă; oferta financiară reflectă expertiza ofertantului și este competitivă.
 2. La cea de-a doua etapă ofertanții pre-selectați vor fi contactați și invitați pentru negocieri directe pe marginea conceptului propus.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069 759 859 sau la adresa de e-mail: procurement@ecovisio.org


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet