Cerere de Ofertă: Elaborarea elementelor de identitate vizuală a Consiliului Raional pentru Participare Cahul (CRP Cahul)

Distribuie prietenilor:


I.P. „Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul” (CRAION CONTACT-Cahul), organizație nonguvernamentală, apolitică și necomercială, implementează proiectul „Consiliul Raional pentru Participare Cahul – platformă pentru un proces decizional transparent”, cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) şi Guvernul Suediei.Proiectul are ca scop consolidarea capacităților societății civile din raionul Cahul în vederea participării active în procesele decizionale la nivel de raion prin analizarea proiectelor de decizii, elaborarea și promovarea politicilor publice alternative şi monitorizarea transparenței administrative a autorităților publice de nivelul II.

Pentru realizarea obiectivelor proiectului, în special a obiectivului de facilitare a bunei activități, de consolidare a capacităților şi de creștere a vizibilității Consiliului Raional pentru Participare Cahul (CRP), CRAION CONTACT-Cahul anunță concurs pentru identificarea unei companii pentru elaborarea elementelor de identitate vizuală a Consiliului Raional pentru Participare Cahul, în corespundere cu Termenii de Referință anexați. 

Cerințe față de participanții la concurs:

  • Experiență de cel puțin 3 ani în design și în elaborarea identităților vizuale; 
  • Expertiză în design, artă, fotografie, poligrafie etc.;
  • O viziune clară și un plan de activitate realistic.

 

Dosarul de aplicare va conține:

  • Profilul companiei;
  • Copia certificatului de înregistrare a companiei;
  • Oferta tehnico-financiară. Oferta va fi elaborată în MDL, la cota TVA 0%, și va include plata pentru fiecare sarcină specificată în Termenii de Referință;
  • Portofoliul cu cel puțin 3 exemple concrete de elaborare a logourilor, incluzând referințe la reprezentanții instituțiilor, companiilor private, organizațiilor societății civile beneficiare;
  • O scrisoare de recomandare din partea unei instituții, companii private, organizații beneficiare.

 

Termenul limită și modul de prezentare al ofertei:


Oferta se va prezenta în original până la data de 16 martie 2020, ora 17.00 la sediul CRAION CONTACT-Cahul: mun. Cahul, str. Negruzzi 46, etaj II. 

Fiecare ofertant prezintă doar o singură ofertă.

 

Telefon de contact: 0 299 84842, 0 299 84843, 069708107 

E-mail:contact_cahul@yahoo.com

Persoane de contact

Vitalie Ponomariov, coordonator de proiect CRAION CONTACT-Cahul

Silvia Strelciuc, director executiv CRAION CONTACT-Cahul

 

*Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet