Fundația Soros-Moldova: Selectarea unei persoane/companii care prestează servicii de traducere din limba română în limba rusă

Distribuie prietenilor:


 Departamentul Justiție și Drepturile Omului al Fundației Soros-Moldova solicită oferte pentru selectarea unui prestator de servicii (companie sau persoană fizică), care prestează servicii de traducere în scris din limba română în limba rusă în cadrul proiectului ”Promovarea activității Poliției bazată pe drepturile omului în Republica Moldova”.
Conform planului de activitate al Proiectului, este planificată traducerea mai multor materiale elaborate în cadrul proiectului, din limba română în limba rusă.

Sarcina tehnică:
Traducerea în scris a unui text juridic din limba română în limba rusă. Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o persoană juridică/persoană fizică, pentru prestarea serviciilor de traducere.

Oferta va include:
1. CV-ul ofertantului cu referințe la lucrările/traducerile relevante anterioare;
2. Prezentarea diplomelor, certificatelor, adeverințelor care certifică informațiile furnizate în CV, scanate în format PDF sau TIF/JPG dacă există.
3. Costul brut al serviciilor pentru traducere în lei MDL (pentru persoanele juridice se va aplica TVA la cota 0%).

* 1800 de caractere cu spații per pagină

Termenul limită de prezentare a dosarului: 06 martie 2020, ora 15:00.

Ofertanții vor prezenta dosarul prin poşta electronică, cu subiectul „Cerere de oferte traducător”, la adresa: mburduja@soros.md De asemenea, ofertele pot fi expediate şi la următoarea adresă: Fundaţia Soros-Moldova, Chişinău, MD-2001, str. Bulgară nr. 32.
Pentru informații suplimentare, tel: 022270031


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet