AO EcoVisio anunță tender de procurare a materialului săditor

Distribuie prietenilor:


AO EcoVisio anunță tender de procurare a materialului săditor

AO ”EcoVisio” este implementator al proiectului ”Asigurarea continuității măsurilor de protecție și restabilire ecologică a râului Ciulucul Mic” din cadrul Programul de suport II (granturi) pentru proiecte mici oferite ONG-urilor întru susținerea comitetelor sub-bazinale din Republica Moldova „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din RM”, finanțat de către SDC și ADA.

În cadrul acestui proiect, AO EcoVisio este în căutare de furnizori pentru următoarele varietăți și specificații ale materialul săditor:

Puieți talie mica:

 1. Arțar tătăresc
 2. Vișin turcesc

Puieți talie medie:

 1. Arţar argintiu
 2. Cais
 3. Frasin
 4. Glădiță
 5. Midgal
 6. Paltin de munte
 7. Sălcioară
 8. Scumpie
 9. Sofora

Puieți talie înaltă:

 1. Cetină de negi
 2. Corn
 3. Forziție
 4. Iasomie
 5. Lemn câinesc
 6. Liliac
 7. Măceş
 8. Plop simona
 9. Spiree vanguta

Cantitatea puieților procurați va fi, în majoritatea cazurilor, de câteva sute, dar vor fi și excepții în cazul puieților mai valoroși (zeci) sau mai ieftini (câteva mii) – în dependență de preț, disponibilitate în stoc, necesitățile noastre care vor fi identificate pe parcurs, etc. În cazul în care prețul variază în dependență de cantitate procurată, sau stocul este redus, vă rugăm să specificați aceste detalii.

Proiectului i se atribuie cota 0% a TVA penru mărfurile și serviciile destinate acestuia în baza HG 246 din 08.04.2010. De aceea, vă vom fi recunoscători dacă veți indica prețurile cu TVA 0%.

Ofertele sunt așteptate în variantă electronică la adresa de email procurement@ecovisio.org până pe data de 05 martie 2020, ora 18:00. Vor fi luate în considerație și ofertele incomplete.

În caz că aveți nevoie de mai multe detalii, sunteți invitați să o contactați pe Gabriela Isac, coordonatoarea proiectului, la adresa de email gabriela@ecovisio.org


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet