AO EcoVisio anunță tender de elaborare a proiectelor de înverzire

Distribuie prietenilor:


AO EcoVisio anunță tender de elaborare a proiectelor de înverzire

AO ”EcoVisio”este implementator al proiectului ”Asigurarea continuității măsurilor de protecție și restabilire ecologică a râului Ciulucul Mic” din cadrul Programul de suport - II (granturi) pentru proiecte mici oferite ONG-urilor întru susținerea comitetelor sub-bazinale din Republica Moldova „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din RM”, finanțat de către SDC și ADA.

În cadrul acestui proiect, AO EcoVisio solicită servicii de elaborare a două proiecte de înființare a perdelelor forestiere de protecție a malului pentru:

  1. Râul Ciulucul Mic, cursul râului în zona orașului Telenești (cca 10 ha)
  2. Râul Ciulucul Mare, cursul râului în zona orașului Sângerei (cca 10 ha)

Termene de realizare a proiectelor: până la sfârșitul lunii februarie 2020.

Proiectului i se atribuie cota 0% a TVA penru mărfurile și serviciile destinate acestuia în baza HG 246 din 08.04.2010. De aceea, vă vom fi recunoscători dacă veți indica prețurile cu TVA 0%.

Ofertele sunt așteptate în variantă electronică la adresa de email procurement@ecovisio.org până pe data de 25 ianuarie 2020, ora 18:00. Vor fi luate în considerație și ofertele incomplete.

În caz că aveți nevoie de mai multe detalii, sunteți invitați să o contactați pe Gabriela Isac, coordonatoarea proiectului, la adresa de email gabriela@ecovisio.org


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet