În atenția vloggerilor! API anunță un concurs pentru selectarea unui vlogger (sau echipă de vloggeri) pentru o serie de producții video

Distribuie prietenilor:


API anunță un concurs pentru selectarea unui vlogger (sau echipă de vloggeri) care vor produce și difuza o serie de producții video explicative la tema asistenței UE în procesul de dezvoltare sustenabilă și modernizare a regiunilor Moldovei.

Vloggerul (echipa) selectat/ă urmează să realizeze în total cinci producții video explicative, cu o durată de 5 minute fiecare, care vor conține exemple reale de modernizare a regiunilor R. Moldova cu ajutorul asistenței UE, vor prezenta beneficiile și atitudinea locuitorilor față de proiectele de dezvoltare a regiunilor, alte informații utile pentru promovarea asistenței UE în țara noastră, în baza unor scenarii aprobate de API. Producțiile video vor fi elaborate în limbaj simplu și atractiv pentru diferite categoriile de public.

Cerințe și criterii de eligibilitate

Candidații/candidatele trebuie să administreze și să actualizate cel puțin o platformă de comunicare activă/vlog cu un număr mare de abonați; să fie rezidenți/rezidente în Republica Moldova și să cunoască situația economică și socială din țară; să aibă acces la arhive sau alte surse de conținut video și audio, cu respectarea legislației drepturilor de autor.

API va selecta câștigătorul în baza următoarelor criterii:

  • experiență relevantă în domeniul vlogging-ului de cel puțin 3 ani;
  • experiență dovedită în elaborarea unor lucrări similare;
  • confirmarea dotării cu echipamentul necesar pentru realizarea angajamentelor;
  • originalitate și abordare creativă, atitudine pro-activă și viziune de ansamblu;
  • confirmarea flexibilității în procesul de colaborare și de executare a sarcinilor.

Perioada de executare a serviciilor

Primul video explicativ urmează a fi produs și lansat cel târziu la sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Termenii de referință pot fi accesați aici.

Data limită de prezentare a dosarelor: 28 octombrie 2019, ora 13:00.

Dosarele pot fi depuse/expediate: la sediul API – str. București 41/5, mun. Chișinău, R. Moldova, MD-2012  sau prin poștă electronică/e-mail – pmacovei@api.md, cristina.bobirca@api.md.    

Doar persoanele pre-selectate vor fi contactate și invitate să facă o prezentare a propunerilor lor privind producerea materialelor video. Rezultatele pre-selecției vor fi anunțate până la 31 octombrie 2019 inclusiv.

Pentru informații suplimentare: tel.: 022/210602 (persoană de contact – Cristina Bobîrcă).


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet