hackathon

Selectarea unei companii IT pentru elaborarea versiunii noi a paginii web a CNPAC

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) anunță concurs de selectare a unei companii IT în vederea elaborării versiunii noi a paginii web a organizației.

CNPAC este o organizație nonguvernamentală națională care, mai bine de 20 de ani, promovează dreptul copiilor la protecție de orice formă de violență, îndreptându-şi acţiunile spre informarea, sensibilizarea şi motivarea societăţii în vederea stopării relelor tratamente faţă de copii.

Toate materialele și informațiile elaborate și acumulate pe parcursul a două decenii de activitate sunt stocate pe pagina web a organizației - www.cnpac.org.md, care reprezintă o resursă utilă în domeniul protecției copilului, adresate profesioniștilor, părinților, copiilor.

La etapa actuală, CNPAC și-a propus elaborarea unei noi versiuni viabile adaptată tehnologic, vizual și interactiv tendințelor moderne în domeniul dezvoltării paginilor web, care să fie capabilă să prezinte într-o manieră accesibilă și eficientă domeniile de activitate ale CNPAC, precum și strategiile pe care le utilizează.

La concurs pot participa companii specializate în prestarea serviciilor informatice, cu o experiență în domeniu. Este preferabilă existența experienței ofertantului în elaborarea și implementarea soluțiilor web destinate organizațiilor nonguvernamentale și/sau domeniului de referință.

Termenii de referință, care descriu cerințele privind noua versiune a paginii web, activitățile și serviciile solicitate, produsele livrabile, oferta tehnică și de preț, precum și alte informații, pot fi vizualizați la următoarea adresă: https://bit.ly/2M8326O 

Companiile interesate sunt invitate să expedieze dosarele la adresa de email: office@cnpac.org.md , cu menţiunea ”Versiune nouă a paginii web CNPAC”, sau la adresa: Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii, Chișinău, str. Calea Ieșilor 61/2. Pentru informații adiționale, nu ezitați să ne scrieți la adresa office@cnpac.org.md sau ne contactați la tel.: 022 758 806.

Data limită pentru depunerea ofertelor –  6 iunie 2019, ora 18:00.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.