hackathon

Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” anunță post vacant pentru funcția de operator vânzări prin telefon

Te asteptăm în echipa Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD” dacă iti place comunicarea si vreai un job interactiv și interesant în domeniul promovării revistei „Monitorul Fiscal FISC.MD”.

Ce o să faci? Lucrul la telefon — apelarea/preluarea apelurilor. De la tine se cere să ai o atitudine de profesionist, să fii calculat, amabil și emoțional echilibrat. Să ai o experiență în comunicarea cu clienții. Poți fi proaspăt absolvent.

Cerințe față de funcție:

Studii: superioare economice (marketing, business).
Experiență: vechime în domeniul de activitate va constitui un avantaj 
Competențe: cunoașterea PC.

Capacități: dicție clară, abilități de comunicare și convingere, atitudine pozitivă față de muncă, dorința de a lucra în vânzări, responsabilitate, comunicare scrisă și verbală fluentă în limbile româna și rusă, orientare spre rezultate, dorința de a influența nivelul remunerării, capacitate de organizare, personalitate dinamică și analitică.

Responsabilități: consultarea clienților prin telefon, efectuarea apelurilor de ieșire către clienții noștri fideli și potențialii clienți, informații despre promoții, orientarea către client (abilitatea de a înțelege și a satisface nevoile clienților), asimilarea cu ușurință a informațiilor noi și aplicarea lor în practică, promovarea și vânzarea abonamentelor la revista „Monitorul Fiscal FISC.MD”.

Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivești perfect cu descrierea, trimite-ne un mail cu CV-ul tău la adresa secretariat@monitor.tax sau telefonează Redacția la 022-822028 sau la 022-822024

Te așteptăm în echipă!!
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.