hackathon

ICFJ caută Coordonator de administrație pentru Proiectul de Asistență Media

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul Internațional pentru Jurnaliști (ICFJ) din Washington, DC caută un coordonator administrativ local pentru actualul său proiect în Moldova. ICFJ lucrează la legătura dintre jurnalism și tehnologie, construind expertiza și abilitățile de povestire ale reporterilor din întreaga lume. Prin activitatea noastră, jurnaliștii sporesc acoperirea de știri și se conectează mai mult cu audiențele lor. În consecință, creștem fluxul de știri demne de încredere și de încredere - o piatră de temelie a democrațiilor sănătoase. Credem că o jurnalism mai bun duce la o viață mai bună.

Perioada de performanță:
Lucrările ar trebui să înceapă în ianuarie 2019 și să se desfășoare până în septembrie 2019, așa cum au fost stabilite de personalul ICFJ.

Sarcini și responsabilități:
ICFJ caută o poziție locală ca coordonator administrativ pentru a susține un proiect de asistență media pentru a contracara dezinformarea în Moldova. Proiectul va crea o rețea de jurnaliști care vor produce povestiri credibile pentru a sparge dezinformarea despre campanii și alte subiecte generale.

Orele pot varia între 20 și 35 pe săptămână, în funcție de activitățile programului. Administratorul local se va angaja împreună cu coordonatorul mass-media local, cu personalul ICFJ HQ, partenerii de proiect și jurnaliștii participanți pentru a îndeplini următoarele sarcini:

 • Asistați cu activitățile desemnate de proiect sub supravegherea și îndrumarea ICFJ și a partenerilor de proiect.
 • Colaborați cu un coordonator local media pentru a oferi ICFJ rapoarte lunare detaliate privind situația rețelei și impactul povestirilor jurnalistice.
 • Participați la apelul de conferințe Skype de două săptămâni la ICFJ și organizațiile partenere.
 • Urmăriți detaliile rezultatelor participanților, impactul asupra datelor publice și alte date cantitative / calitative relevante.
 • Colectați date lunare privind numărul de jurnaliști și organizațiile participante.
 • Gestionați procesul de depunere a cererilor de finanțare de la jurnaliști participanți.
 • Coordonează patru cursuri bianuale pentru jurnaliștii din rețea.
 • Gestionați logistica pentru jurnaliștii selectați pentru a călători la conferințe internaționale la sfârșitul proiectului.

Locație:
Această poziție va avea loc la Chișinău, Republica Moldova. Administratorul local va raporta direct directorului programului la ICFJ din Washington, DC.

Aptitudini și calificări necesare:

 • Diplomă de licență de la o instituție academică acreditată; sau echivalentul a 1-3 ani de experiență de lucru într-un cadru profesional.
 • Experiență în utilizarea pachetelor software de calculator și de birou (MS Word, Excel etc.) și cunoștințe avansate despre foi de calcul și baze de date, experiență în gestionarea sistemelor de management web.
 • O atenție deosebită la detalii și abilități organizaționale.
 • Dezvoltare puternică a conceptului, prezentare și abilități de raportare.
 • Abilitatea de a gestiona mai multe sarcini și de a lucra independent.
 • Experiența de a lucra într-o sală de știri este un plus.

Cerințe de limba:

 • Fluență în limbile engleză și română orală și scrisă. Cunoașterea avansată a limbii rusești este un plus.

Solicitanții interesați se pot adresa până în data de 21 decembrie 2018, aici. Pentru mai multe informații sau alte întrebări, vă rugăm să ne trimiteți prin e-mail pe Tabitha Richmond la trichmond@icfj.org.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.