Asistent Relaţii Clienţi | Recepţionist

Ajută-ne să distribuim acest articol:

hiring

EXCEL este o organizaţie ce oferă o deschidere pentru persoane și instituții către spațiul educațional internațional. Prin proiectele și serviciile pe care le dezvoltăm în parteneriat cu instituții de învățământ din peste 42 țări ale lumii, conectăm persoane și organizații cu cele mai bune oportunități de studiu și contribuim la promovarea bunelor practici educaționale. Mai multe despre EXCEL aflați aici.

Rolul unui Asistent Relaţii Clienţi | Recepţionist este de a oferi servicii de o calitate excelentă clienţilor interni şi externi, care să răspundă cerinţelor acestora şi să îndeplinească obiectivele EXCEL. Funcția presupune o interacţiune continuă cu clienţii la telefon, face-to-face şi prin e-mail, precum şi înscrierea acestora la sesiuni de consiliere, teste de evaluare, examene, sesiuni de informare și alte servicii oferite de EXCEL. Astfel, candidatul selectat va proiecta o imagine profesională a organizației noastre şi a proiectelor promovate de EXCEL în Republica Moldova.

 

Competențe profesionale esențiale:

➜ Abilităţi bune de comunicare şi pasiune pentru lucrul cu oamenii

➜ Adaptabilitate și abilitate de a învăța

➜ Responsabilitate şi atenţie la detalii

➜ Abilităţi de lucru la calculator

➜ Fluenţă în limbile română și rusă și o bună cunoaștere a limbii engleze.

 

Cerinţe obligatorii:

➜ Studii superioare sau medii de specialitate complete

➜ Deși flexibil, programul de muncă la EXCEL va constitui activitatea de bază și un angajament ferm pentru o perioadă de cel puțin 18 luni.

 

Selecția candidaților:

Candidații sunt rugați să aplice completând formularul de mai jos (click pe Apply Now).

Toate aplicațiile vor fi procesate în ordinea recepționării, iar candidații informați despre rezultatele selecției (admis sau respins).


 

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.