CMTC anunţă deschiderea procesului de recrutare a noilor membri. Aplică şi devină voluntar în cadrul celei mai bune organizaţii de tineret din capitală!

Consiliul Municipal de Tineret din Chişinău este în căutare de tineri responsabili, creativi si energici, dornici de a se dezvolta multilateral şi de a avea parte de o educaţie non-formală. Cu această ocazie, CMTC a lansat procesul de recrutare a noilor membri şi invită toţi doritorii să îşi trimită aplicaţia.

Devenind parte a familiei CMTC, ai şansa de a afla cum are loc activitatea in cadrul unui consiliu, de a transforma ideile in proiecte de amploare, a participa la organizarea şi coordonarea evenimentelor, dar şi de a îţi crea noi prieteni şi relaţii durabile şi de încredere.

CMTC este organizaţie gazdă de voluntari, care oferă carnet de voluntar fiecărui membru şi îi oferă numeroase oportunităţi de suplinire a acestuia cu ore de voluntariat.

Aşadar, dacă eşti interesat de a deveni parte a acestei organizaţii de tineret, nu rata ocazia şi aplică acum pentru un loc în unul din următoarele departamente:


-Proiecte Educaţionale şi Culturale;
-Resurse Umane;
-Parteneriate şi Relaţii Externe;
-Comisia Comunicare;

Procesul de aplicare este deschis până pe data de 10 septembrie, iar toate detaliile pot fi găsite pe pagina de facebook a organizatiei.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md