A Route to Connect

A Route to Connect este un proiect marca SCI (Service Civil International) susținut de Fundația Europeană de Tineri, care se focusează pe răspândirea conștientizării despre situația de refugiere din Peninsula Balcanică. Rolul acestui proiect este de a oferi libertate și putere celor refugiați. Tinerii implicați în acest proiect sunt disponibili să-și asume responsabilitatea de a acționa pozitiv și efectiv, pentru ca destinul fiecărui refugiat să fie auzit de persoanele dornice să ofere ajutor.

Printre activitățile de bază ale proiectului se enumeră: un seminar de pregătire în Spania, o excursie pe teritoriul Peninsulei Balcanice și o serie de evenimente organizate în Europa până la sfârșitul anului 2017. Obiectivul principal al proiectului „A Route to Connect” este de a construi „poduri” între societatea europeană și refugiați, astfel promovându-se o societate incluzivă și pacifistă.   

Proiectul „A Route to Connect” este o parte a campaniei „Building Bridges”.

 

Obiective
„A Route to Connect” ține în vizor următoarele:

- Sensibilizarea opiniei publice privind condițiile de trai ale refugiaților;
- Răspândirea și difuzarea istoriilor refugiaților;
- Activarea și împuternicirea tinerilor în proiect;
- Oferirea vizibilității asupra asociațiilor și acțiunilor conduse de refugiați;
- Îmbogățirea societății europene cu ajutorul unei imagini reale despre refugiați.

 

Echipa „A Route to Connect” reprezintă un grup de oameni responsabili de implementarea proiectului, care au grijă de organizarea evenimentelor și asigurarea calității pentru proiectele întemeiate.

Poți urmări activitățile acestuia pe pagina oficială http://routetoconnect.com/ . Iar dacă te regăsești în acest proiect și ai dori să faci parte din echipa „A Route to Connect”, poți contacta adresa refugeeinsci@gmail.com .

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md