A.O. ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” recrutează voluntari pentru campania de colectare a rechizitelor școlare

În perioada 24-27 august 2017, A.O. ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” va desfășura campania de colectare a rechizitelor școlare ”Vreau și eu să învăț”, pentru cca 2600 de copii defavorizați din diferite regiuni ale țării. Voluntarii CONCORDIA vor avea misiunea să colecteze rechizitele în incinta magazinelor METRO 1 (str. Chișinău 5 , Stăuceni) și METRO 2 (Bd. Dacia 61). campania rechizite sc

Dacă ești o persoană activă, îți place să socializezi și să te implici în activități de caritate, atunci te așteptăm în echipa noastră de voluntari!

Cerințe față de candidați:

  • Motivație, implicare și devotament
  • Flexibilitate
  • Abilități de comunicare

Beneficiile programului de voluntariat:

  • Acumularea experienței
  • Posibilitatea de a interacționa direct cu beneficiarii

Asociația Obștească „CONCORDIA. Proiecte sociale” este o organizație necomercială, neguvernamentală, apolitică, scopul principal al căreia este contribuirea la integrarea armonioasă în societate a persoanelor defavorizate, în special a copiilor, prin promovarea drepturilor și oferirea asistenței sociale calitative acestor persoane. Detalii despre activitățile organizației www.concordia.md

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră poți trimite CV-ul sau o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: diana.manoli@concordia.md sau ne poți suna la numărul de telefon: 069394041.

Te așteptăm cu drag în Echipa noastră de Voluntari Concordia!

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md