Devino membru al echipei JCI ECM Chisinau 2018

Îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică din cadrul unei organizatii de tineri activi recunoscută pe plan internațional - Junior Chamber International (JCI) (află mai multe despre JCI, accesînd acest link https://jci.cc/), care își propune să ajute la dezvoltarea tinerilor din Republica Moldova?

Ești conștient de faptul că implicarea este modalitatea cea mai eficientă de a vedea și în același timp de a produce schimbare în jurul tău?

Vrei să îți demonstrezi că poți face diferența?

Dacă ai răspuns DA, înseamnă că ai făcut deja primul pas spre echipa JCI ECM 2018 Chisinau!

JCI Moldova gazduieste in luna mai 2018 un eveniment cultural international - European Capitals Meeting - destinat membrilor si senatorilor JCI international, tineri activi si antreprenori din Europa, ce va promova imaginea Republicii Moldova si va permite participantilor locali sa interactioneze cu antreprenori si oameni interesanti din Europa, iar celor straini sa cunoasca cultura, economia si oamenii din tara noastra, organizat de membrii JCI Moldova si volutari in parteneriat cu alte organizatii neguvernamentale.

PE CINE CĂUTĂM?

Ne dorim să avem aproape colegi entuziaști, care au realizat că pot face mai mult și care își doresc să construim împreună un viitor mai bun pentru tinerii din toată lumea. Căutăm colegi pentru următoarele departamente:

1. Departamentul Marketing;

2. Departamentul Comunicare;

3. Departamentul Finante;

4. Departamentul Parteneriate;

5. Departamentul Programe si Activitati.

Termenul limita de aplicare este 12 august 2017, prin completarea formularului:

Formular de inscriere

Ai grijă să faci cea mai bună alegere pentru tine și pasiunea ta. Nu uita să ne spui despre experiențele tale anterioare și de ce ești tu persoana potrivită pentru departamentul ales!

După încheierea etapei de înscriere, te vom contacta pentru anunțarea rezultatelor.

Ai nelămuriri?

Nu ezita să ne contactezi pe adresa de e-mail ecm2018@jci.md sau ia legătura cu Tatiana STAVER, responsabil de recrutare, la numarul de telefon: 079017992.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md