Fii voluntar internațional și ai o vară cu aventuri alături de AVI-Moldova

Pentru lunile rămase de vară, AVI-Moldova ți-a pregătit două tabere de voluntariat în Europa care îți vor face vacanța cât mai dinamică și distractivă. Dacă ești pasionat de istorie și cultură, dorești să fii mai aproape de natură sau simplu ai vrea să explorezi diferite viziuni asupra vieții, atunci oportunitățile de mai jos sunt perfecte pentru tine.

Persoanele interesate de sustenabilitatea ecologică și socială sunt invitate să participa în proiectul ”System change, not climate change” între 29 iulie - 13 august în Germania, Coburg. Scopul acestei tabere este de a cerceta problemele ecologice și economice actuale, de a analiza subiecte cum ar fi nutriția, mobilitatea, energia și economia, găsind posibile acțiuni privind sustenabilitatea socială și ecologică, în special în orașe. Partea practică a acestei tabere este lucru într-o grădină din Coburg.

Condiții de participare:

  • Vîrsta de la 18-99 ani;

  • Cunoașterea limbii engleza;

  • Motivație și interes față de subiectele ce vor fi studiate.

Dacă dorești să transmiți căldura ta sufletească celor care au cel mai mult nevoie de ea, atunci te invităm să participi la tabăra ”Dance and theatre with kids” în Reconvilier, Berne, Elveția, în perioada 29 iulie - 12 august. Obiectivul principal al acestui proiect este de a integra copii din centrele de refugiați în comunitatea locală, prin interacțiunea cu copiii locali prin dans și teatru. În acest sens, voluntarii vor fi introduși în subiectul migrației și vor organiza activități distractive pentru copii alăturii de pedagogii locali.

Condiții de participare:

  • Vîrsta de la 18-99 ani;

  • Cunoașterea limbii franceze;

  • Creativitate și motivație de a lucra cu copiii.

Dacă ai ales deja una din tabere, poți trimite un mesaj la adresa  placement@avimd.org și vei afla care este procedura de aplicare. Taxa de participare la programele de voluntariat este de 50 de euro. De asemenea, voluntarul acoperă costul de drum.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md