Uniunea Elevilor din Moldova recrutează noi membri. Vezi cum te poți înregistra

        A mai rămas doar o zi până la sfârșitul aplicărilor, astfel nu rata ocazia de a face parte din echipa Uniunea Elevilor din Moldova. Organizația recrutează noi membri, elevi cu vârstele între 14 și 18 ani, responsabili, încrezători, ambițioși , dornici de a realiza diverse obiective și proiecte , deschiși spre noi experiențe. Uniunea Elevilor contribuie la implementarea unor proiecte ce au ca obiectiv dezvoltarea nu doar a sistemului educațional din Republica Moldova, dar și reprezentarea intereselor de grup în societate.
       Fiind un membru al echipei noastre

  • vei cunoaște persoane noi;
  • îți vei valorifica aptitudini;
  • îți vei dezvolta calitățile de lider;
  • vei contribui la dezvoltarea societății și a relațiilor dintre elevi și comunitate.

Dacă vrei să faci parte din organizația noastră, atunci te așteptăm până pe 14 iunie, completând formularul https://form.jotformeu.com/71506390287358

Uniunea Elevilor din Moldova reprezintă structura ce susține interesele elevilor pe parcursul dezvoltării țării. Scopurile principale sunt de a identifica și rezolva problemele cu care se confruntă tinerii în societate, de a facilita integrarea socială și reprezentarea intereselor acestora.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md