Echipa Speak Up! recrutează tineri activi social

Echipa Speak Up! recrutează noi membri. Suntem un proiect tânăr şi avem drept scop senibilizarea şi informarea publicului despre importanța toleranței şi acceptării Republica Moldova. Noua nu ne place inegalitatea, invidia, oamenii inchiși la minte față de lucruri firești precum egalitatea, acceptarea și gandirea liberă.

Eşti o fire creativă, ambițioasă, dinamică?! Îți place să interacționezi cu oamenii  şi urăşti misoginismul, ignoranța şi indiferenţa? Doreşti să-ți investeşti energia întru promovarea egalității de gen şi toleranței în societatea Republicii Moldova? Aplică la Speak Up! dacă vrei chiar să faci ceva util și full of fun vara cand inspirația e maximă.

Activități:

1.experimente sociale (reacția oamenilor la violență, stigmatizare)

2.reportaje de opinie cu oameni de pe stradă 

3.promovarea și intreținerea paginii Speak Up

4. Interviuri cu persoane care fac lucruri speciale, cel mai des neacceptate de societate, interviuri cu femei puternice, cu oameni cu talente deosebite care să-i inspire pe ceilalți să facă ceea ce le place

5. Editare și montaj video

Cerințe:

*Creativitate

*Responasabilitate și timp

*Simțul umorului

*Avantaj: cunoaşterea programelor editare video Adobe Premiere, Vegas etc.

Trimite-ne răspuns la întrebările următoare la adresa orgspeakup@gmail.com pentru a participa la selecție:

1. Informație de profil (nume, prenume, ocupație, varsta)

2. Care e cea mai mare problemă în modul de a gandi a unor oameni din RM care te deranjează pe tine și care ar fi soluția?

3. În ce proiecte/hobby/activități te implici?

4. Cât timp ești dispus(ă) să acorzi proiectului?

----------------------------------------

Termenul limită este 1 iunie 2017.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md