Călătorește și fă voluntariat în Ucraina și Belarus

AVI Moldova invită toți doritorii de a călători și a avea cele mai frumoase experiențe de viață, să fie volutari în tabere de lucru în Ucraina și Belarus.

Dacă ești interesat să participi, expediază un mesaj la adresa placement@avimd.org și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la taberele are loc după modelul primul venit, primul servit.
În cadrul unei tabere internationale pentru voluntari, organzatorii asigură cazarea şi masa, iar participantul va trebui să acopere costul de drum. De asemenea, se achită și o taxă de participare.

Îţi prezentăm câteva oferte de tabere de lucru:

Travelling Camp (Kyiv, Bila Tserkva, Chernihiv, Ucraina, 25 iulie - 5 august 2017) este o tabără de lucru în care se pot implica persoane între 18 şi 30 ani, cunoscătoare de limbă germană. Această tabără își propune să familiarizeze tineretul ucrainean și voluntari internaționali cu locurile de trai ale etnicilor germani în regiunile Kiev și Chernihiv, totodată contribuind la renovarea acestor teritorii. Voluntarii sunt bineveniți să participe la activități educative informale și workshop-uri cu teme legate de Mișcarea de voluntariat mondial și Protejarea patrimoniului cultural mondial. Taxa de participare la această tabără este în valoare de 80 euro.

28731086846 7422d72cb5 o 2

Tarasovo (Tarasovo, Minsk, Belarus, 1-10 iulie 2017)

Persoanele de 18 – 99 ani, vorbitoare de limbă engleză, interesate să lucreze cu persoane cu dizabilităţi sunt invitate să aplice în calitate de voluntari în Italia, Sardinia.
Voluntarii vor sprijini lucrătorii Centrului "Villaggio Carovana" în activitățile lor de zi cu zi, cum ar fi primirea oaspeților, ajutorul celor care nu se pot autodeservi (de exemplu, acompanierea la plaja, îngrijirea pe timp de noapte, asistenţa cu igiena, divertisment); organizarea de divertisment pentru oaspeții, în special pentru copii. Voluntarii sunt încurajaţi să participe la unele activități minore de întreținere de interior sau exterior, precum vopsire sau îngrijirea grădinii de legume. Taxa de participare este 80 euro.

Dacă eşti interesat de o altă tematică sau doreşti să vizitezi o altă țară decât cele menţionate mai sus, nu ezita să ne contactezi la adresa placement@avimd.org.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md