Fii voluntar la a 10-a ediţie a Festivalul International al Supei în Roma, Italia

AVI Moldova te încurajează să fii voluntar la a 10-a ediţie a Rome International Soup Festival în Roma, Italia în perioada 3 - 11 aprilie.

”Fenomenul Supei” pentru prima dată a apărut în oraşul Lille, Franţa, în anul 2001 şi s-a răspândit cu succes în toată Europa. De 10 ani, Festivalul de la Roma încearcă să creeze un moment de bucurie, unind participanţi din întreaga lume. Participanții la Festivalul gastronomic vor concurează pentru "Oala de Aur" (Golden Ladle). În acest an, subiectele majore ale Festivalului sunt reciclarea, refolosirea şi reducerea cantităţii de deşeuri.

Pe parcursul festivalului, voluntarii vor contribui la pregătirea spațiului și dezvoltarea tematică a festivalului.

Cazarea voluntarilor şi mâncarea este asigurată de organizatori, iar cheltuielile pentru transport sunt suportate de voluntari. Taxa de participare este 50 EUR.

Dacă eşti interesat să devii volutar într-o comunitate internaţională, trimite un mesaj la placement@avimd.org şi află care este procedura de înscriere.

 soup

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google