HelpAge International solicita oferte de pret pentru achizitionarea ochelarilor pentru citit

CONTEXT

În perioada 01 Iulie 2017 – 30 Iunie 2020 HelpAge International implementează proiectul ”Promovarea îmbătrînirii sănătoase și active la vîrstă înaintată” cu suportul financiar al World Jewish Relief. Proiectul dat are ca scop promovarea şi menținerea sănătății active și sănătoase în rândul persoanelor în etate din 5 comunități rurale din Republica Moldova, prin intermediul desfășurării mai multor activități. Una dintre aceste activități este „Testarea Medicală Expresă” ce s-a desfășurat în perioada 23 – 27 aprilie 2018, în colaborare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova. Ca urmare a consultărilor efectuate de către medicii oftalmologi, pentru mai multe persoane a fost recomandată corecția optică prin utilizarea ochelarilor de citit.

In acest sens, AO HelpAge International, în calitate de autoritate contractantă vă invită să transmiteţi oferte de preţ în vederea achiziţionării de ochelari pentru citit, cu dioptriile de la +0.5 pînă la +9.

Limba de redactare a ofertei: limba română.

Preţul ofertei: în lei moldovenești per unitate.

Perioada de valabilitate a ofertei financiare (a prețurilor): până la 30.06.2018, inclusiv.

Ofertele semnate şi ştampilate se vor transmite până la data de 10.05.2018, ora 14.00, prin e-mail la adresa officehelpage@gmail.com sau se va depune personal la sediul HelpAge Moldova International: Chișinău, bld. Bănulescu Bodoni 57/1, of 431.

Ofertele care nu vor fi trimise pe e-mail până la data si ora menţionate mai sus nu vor fi luate in considerare.

Plata pentru achiziționarea ochelarilor va fie efectuată prin transfer bancar, în termen de maxim 10 de zile lucrătoare de la data primirii facturii și recepţiei produselor

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la +37369989827, persoană de contact Nina Gutu, Coordonator de proiect HelpAge International.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md