Tender locatie pentru instriri/ateliere de lucru

Asociația „Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova” (AOPD) este o uniune a 29 de ONG-uri locale și naționale, active în promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova.

Misiunea Alianţei Organizaţiilor pentru Persoane cu Dizabilităţi din Republica Moldova (AOPD) este de a îmbunătăţi calitatea vieții persoanelor cu dizabilităţi prin intermediul schimbării atitudinii societăţii şi crearea unui mediu cu oportunităţi egale de realizare.

Context: AOPD pe parcursul anului 2018 implementează Proiectele:

  • ”Promovarea și monitorizarea drepturilor persoanelor cu dizabilități mintale din instituțiile rezidențiale cu profil psiho-neurologic” 
  • „Servicii sociale pentru persoanele cu dizabilități pentru sporirea încrederii între cele două maluri ale Nistrului”, finanțate de Uniunea Europeană și cofinanțate de Reprezentanța IM Swedish Development Partner,

Scopul anunțului

AOPD va selecta o companii/lor specializate în prestarea serviciilor de chirie a sălilor pentru organizarea atelierelor de lucru, seminarelor de instruire, servicii, hoteliere,  pe durata proiectelor, pentru circa 25-30 persoane.

Servicii solicitate*:

Chirie sală: cu capacitatea de 25-30 persoane;

Proiector, ecran proiecții, laptop, tablă flipchart;

Servicii cazare,

*Locația  trebuie să asigure condiții de accesibilitate  pentru persoane cu dizabilități.

Companii eligibile:

În cadrul concursului pot participa companii care prestează servicii de chirie a sălilor și dețin Licență privind domeniile de activitate/Certificat de înregistrare.

Oferta va include următoarele prețuri indicate cu TVA 0, iar documentele justificatoare vor fi prezentate la contractarea serviciilor:

  • Prețul chirie sală per zi și ½ zi;
  • Prețul pentru pauză cafea/ceai, 1 sticlă apă plată 0,5 L;
  • Prețul pentru prânz
  • Prețul pentru cina
  • Prețul 1 noapte cazare
  • Datele de contact ale companiei și persoana de contact.

Ofertanţii pot depune o singură ofertă la adresa de e-mail: aopdmoldova@gmail.com, iar în cazul contractării serviciilor, aceasta va fi prezentată în original.

Data limită pentru primirea ofertelor este  31 martie 2018. Orice ofertă primită după termenul limită menționat va fi respinsă. Valabilitatea ofertei trebuie va fi cel puțin 30 zile de la data limită.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md