Selectarea prestatorului de servicii IT pentru proiectarea și administrarea paginii web a Parcului Industrial Edineț

Anunț

Selectarea prestatorului de servicii IT pentru proiectarea și  administrarea  paginii web a Parcului Industrial Edineț

Țara: Republica Moldova

Proiect: „Edineț-Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei”, implementat de către Primăria mun. Edineț în parteneriat cu AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată (CDCI) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, finanțat cu suportul UE, în cadrul inițiativei” Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG).

Referința publicației: Act. 2.2.2-01/2018   

Titlu contractului: Servicii pentru proiectarea și administrarea paginii web a Parcului Industrial Edineț.

Achizitor: AO Centrul de Dezvoltare Comunitara Integrata, mun. Chișinău, Republica Moldova

AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată (CDCI), anunță un concurs de selectare a unui prestator de servicii IT  pentru elaborarea paginii web a Parcului Industrial Edineț, în conformitate cu ultimele tendințe tehnologice și de design, care vor oferi facilități avansate în prezentarea eficientă a informației către utilizatorilor paginii web. Prestatorul va asigura, inclusiv servicii de garanție, mentenanță și suport pe toata perioada de implementare a  proiectului, după finalizarea și lansarea produsului.

Cei interesați să participe la licitație, pot solicita caietul de sarcini la:

  • Adresa electronică: m4eg.edinet@gmail.com;
  • Tel : (+373) 78 945 113,
  • Persoana de contact: Nicolaev Maria, asistent de proiect.

Oferta tehnică și financiară vor fi transmise electronic la adresa: m4eg.edinet@gmail.com, cu subiectul: „Oferta [numele companiei]: servicii IT pentru proiectarea paginii web a PI Edineț.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 martie 2018, ora 18.00.  Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.